Nováček si připsal první vítězství


Branky


0

Dolní Rožínka si v domácím prostředí poradila se Svratkou a ještě neprohrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly tři branky

Ve 3. kole okresního přeboru přivítal nováček Dolní Rožínka hosty ze Svratky. Dolní Rožínka do zápasu nastoupila s oslabenou sestavou, ale zato s bojovným duchem. Zápas začal vyrovnaně a v prvních 10 minutách se hrálo většinou ve středu pole. V 11. minutě však po chybě brankáře hostů, který při snaze rozehrát míč trefil Jana Čermáka a od něho se míč došoural až do branky. Po vstřelené brance však hra byla opět rozkouskovaná a nic moc se nedělo. V 25. minutě však z ojedinělé akce vstřelil branku po centru hostující Mayer. O 3 minuty později však z krásné akce domácích po ose Večeřa-Černý zakončoval hlavou novic v baníkovské sestavě Ondřej Černý a Rožínka opět vedla. Poté měli hosté velkou šanci, kdy šel sám na branku hostující hráč, ale brankář domácích Horák výborně zakročil a zachránil tak skoro jistou branku. V posledních minutách však Svratka domácí hodně zatlačila a domácí byli rádi, že hostující tlak utnul poločas, který tedy skončil 2:1 pro domácí.

 

Domácí uhájili vítězství

Do 2. poločasu nastoupila o trochu lepé Rožínka a mohla zvyšovat , kdy zkoušel přelobovat brankáře Šmahela opět Ondřej Černý, ale tentokrát bez úspěchu. Domácí byli na míči lepší asi do 70.minuty a pak už převzala iniciativu Svratka a měla také obrovskou šanci kdy dokonce až z malého vápna přestřelila a domácí tak přežili klinickou smrt. Už to vypadalo, že domácí výsledek ubrání, ale poslední standartní situace hostí byla velice nebezpečná, když po závaru u branky domácích naštěstí včas zakročil brankář Horák a chytil míč do rukou dřív než skončil v brance domácích a odvrátil tak jakékoliv nebezpečí pro domácí. Po této standartní situaci rozhodčí zapískal konec zápasu. V oslabené sestavě předvedli domácí velikou bojovnost a získali tak velice cenné 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Před zápasem jsme řešili velké problémy se sestavou, jelikož nám z různých důvodů chybělo šest hráčů stabilního kádru. Do zápasu jsme vstoupili v celku dobře a snažili jsme se kombinační hrou přehrát soupeře. Po zaváhání hostujícího brankáře jsme se ujali vedení. Bohužel zaváhání se nevyhnulo ani našemu brankáři a tak bylo srovnáno na 1:1. Po pěkné kombinační akci se nám však podařilo vstřelit druhý gól. V závěru poločasu nás soupeř zatlačil před naši branku. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně, což se nám vcelku dařilo. Soupeř se snažil především nakopávat vysoké míče do naší šestnáctky, kde nám svým důrazem dělal velké problémy. V tu chvíli nás svými zákroky podržel brankař. Jelikož jsme měli minimální možnost střídání, od sedmdesáté minuty nám začaly docházet síly. Až do konce zápasu jsme odolávali tlaku hostujícího týmu. Za bojovný výkon zaslouží všichni hráči pochvalu.

SK Svratka
Vojta Šmahel: Domácí vstoupili do zápasu nabuzeně a po mém zaváhání se lehce dostali do vedení. Po chvíli se nám sice podařilo vyrovnat, ale domácí ještě do poločasu se opět dostali do vedení, když jsme doplatili na nedáš-dostaneš. Druhý poločas jsme měli územní převahu, ale vyrovnání nám to nepřineslo, když jsme například přestřelili poloprázdnou bránu z malého vápna. Domácí tak nakonec těsnou výhru udrželi a my musíme pro příště zklidnit jak koncovku, tak i rozehrávku, protože bez toho to v Bitíšce nepůjde.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: BUDÍN Jan - TOMÁŠEK Oldřich, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.