Gólovou přestřelku rozhodl v devadesáté minutě Marek Vařílek


0

Celkem sedm branek padlo v Osové Bítýšce. V zápase nakonec byli šťastnější domácí, kteří urvali vítězství na svoji stranu v úplně poslední minutě zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osová Bítýška vedla o dvě branky

V prvním podzimním kole se v Osové Bítýšce představily dva celky, které minulou sezónu hrály v horní polovině tabulky. Domácí začali utkání velkým tlakem, který zakončil ve 12. minutě brankou Ondřej Zeman - 1:0.  Pak se dostali ke slovu také hosté a v 30. minutě po  nádherné akcí po spolupráci  Aleše Kmenta s Romanem Halamkou, druhý jmenovaný vyrovnal, když jsem lobem překonal domácího brankáře - 1:1. Radost Počítek ještě ani nedozněla, když se hned po rozehrání dostal k míči Marek Navrátil a opět vrátil Osové Bítýšce vedení - 2:1. V poslední minutě první půle dal o sobě vědět také nejlepší střelec domácích v minulé sezóně Marek Vařílek a domácí odcházeli do šaten s dvougólovým vedením - 3:1.

 

 

Hattrick Halamky na body nestačil, nakonec rozhodl Vařílek

Po změně stran byli ještě domácí duchem v kabině, když se ve 46. minutě po dlouhém pasu Františka Tomana dostal míč na hlavu Romana Halamky, který jej hlavou poklidil za záda brankáře Hršela - 3:2. Za další dvě minuty již bylo vyrovnáno. Po rozehrané standartce se míč ve skrumáži dostal opět k Romanovi Halamkovi, který zkompletoval hattrick - 3:3. Další minuty se střídaly šance na obou stranách, ale střelci obou týmů byly na dovolené. Vše nakonec rozhodla čtvrtá minuta nastaveníí, kdy kanonýr Marek Vařílek rozhodl brankou na 4:3. Osová Bítýška si tak připsala první tři body v sezóně, které bude chtít potvrdit příští týden v alším domácím duelu proti Nové Vsi B. Počítky zajíždějí na horkou půdu do Bobrové.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Pavel Machát: Jsem rád, že jsme vstoupili do sezony vítězně. Měli jsme v zápase více ze hry i více šancí a o výhru jsme málem přišli kvůli nepozorným pěti minutám na začátku 2. poločasu. Hosté jako vždy hrozili hlavně z rohů a dlouhých autů. Chválím hráče za odmakaný zápas do poslední minuty.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Šťastnější domácí získali všechny body poslední akcí zápasu.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - CHYTKA Zdeněk (N), ŠUSTR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.