Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov doma nečekaně nestačil na Přibyslavice B


Branky


8. A. Pacas , 70. R. Jelínek - 14. O. Kvych , 22. L. Lopatář , 61. J. Packa , 65. O. Kvych , 83. J. Packa
0

Přibyslavice B nečekaně porazily na domácím hřišti Jakubov a přezimují na sedmém místě tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj první půle, domácí potom šli do desíti

Domácí vstoupili do utkání se snahou co nejrychleji se ujmout vedení, což se jim podařilo, když se v 8 min. prosadil ve vápně Pacas. Hosté se s tímto, ale nechtěli smířit, hráli rychlý, kombinační fotbal a po chybě domácího brankáře vyrovnal ve 14 min. Lopatář. I nadále to byli hosté, kteří měli více ze hry, domácí často kazili a po jednom špatně zahraném offside systému je z brejku potrestal Kvych. Domácí se snažili zvýšit obrátky, ale v této snaze jim zabránilo vyloučení Pacase v 35 min. a do kabin se tak šlo za stavu 1:2 pro hosty.

Hosté využili přesilovku

Do druhého poločasu domácí vstoupily se snahou o vyrovnání a i v deseti hostům zatápěli, ale když nevyužili možnosti srovnání z penalty, dle rčení "nedáš, dostaneš" to byli hosté, kteří skórovali. Na 1:3 z pohledu domácích upravil v 66 min. Packa. A když za 4 minuty vstílil další gól opět Kvych, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Domácí sice ještě snížili v 70 min. Jelínkem po nepřímém volném kopu, ale poslední slovo měli opět hosté a Packa upravil v 83 min. na konečných 2:5.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, vedoucí: Utkání se mi nehodnotí dobře, chtěli jsme se s podzimní částí sezóny rozloučit jinak, ale poté co jsme museli hrát víc jak poločas o deseti a o přestávce jsme museli vystřídat Smetanu, nebyla naše šance moc velká. Hosté přijeli velice dobře připraveni a předváděli rychlý, pohledný, kombinační fotbal. Jejich postavení v tabulce neodpovídá předvedené hře. Podzimní část sezóny hodnotím jako průměrnou, přiznám se, že jsem očekával, že budeme mít tak o čtyři body víc. Nicméně při všech peripetiích se zraněnými hráči, které nás v průběhu podzimu potkaly nakonec asi spokojenost.




Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - M. Dunkler [-] , P. Dvořák [-] , M. Dunkler [-] , A. Pacas [-] , J. Smetana [-] (46. M. Chalupa [-] ) , T. Vrbka [-] (34. J. Vrbka [-] ) , T. Kosmák [-] , T. Veselský [-] , R. Říha [-] (70. V. Vejmelka [-] ) , R. Jelínek [-]

TJ Sokol Přibyslavice B
M. Čejka [-] - F. Holub [-] , L. Sekerka [-] (87. J. Škarvada [-] ) , V. Carda [-] - J. Štveráček [-] (73. P. Vejmělek [-] ) , P. Mícek [-] , M. Molák [-] , J. Štveráček [-] - O. Kvych [-] (84. M. Vafek [-] ) , L. Lopatář [-] , J. Packa [-]

ŽK: 42. T. Veselský , 76. R. Jelínek , 78. J. Vrbka - 39. L. Lopatář , 63. J. Štveráček , 64. J. Štveráček , 76. O. Kvych . ČK: 35. A. Pacas .
Hráči zápasu: O. Kvych .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KAŇKA Josef - VÍDENSKÝ Bohumil, VEJMĚLEK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.