3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč vyhrála i svůj sedmý zápas


Branky


0

Také sedmý zápas FŠ Třebíč skončil výhrou. Tentokrát se ale Třebíč prosadila pouze třemi góly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili dvakrát

Na domácím hřišti v Borovině  přivítali domácí soupeře ze Šebkovic a od prvních minut se hrálo za deštivého počasí, což paradoxně vyhovovalo lehkonohým fotbalistům z FŠ. Kluci kombinovali a soupeři půjčili balón jen občas, a to když se útočníci nechali nachytat v ofsajdu. Stále se jim dobře útočilo, ale jen po šestnáctku soupeře. Obrana  hostí v čele s brankářem odolávala domácímu tlaku. 
V 15' posadil na trávu několik hráčů soupeře Lukáš Tomek, perfektně nacentroval , ale Jan Zábrodský tvrdou ranou poslal balón vysoko nad. Branku se nepodařilo vsítit ani Jiřímu Roupcovi, který ve 20' netrefil zcela odkrytou branku (Jirka v šatně prozradil, že kvalitu v zakončení má, ale nechtěl tak brzy uzemnit svůj mateřský klub).
První gól  mohli domácí oslavit až  ve 35', kdy svým důrazem přetlačil dva obry v hostující obraně Jirka Roupec a naservíroval balón před branku, Kamil Pislcajk hlavou vsítil, 1:0.
O minutu později zvyšoval na 2:0 Martin Jaša po přesné přihrávce opět výborně hrajícího Lukáše Tomka.
Ve 44'  ze svého oblíbeného místa vyslal technickou střelu Tomáš Růžička, ale netrefil ani branku.
I přes domácí převahu skončil poločas jen 2:0.

Domácí přidali ještě jeden gól

Za hustého deště začal i druhý poločas. Domácí stále drželi balon na kopačkách, ale třetí branku ne a ne přidat. Za zmínku stojí snad jen přímý kop Lukáše Tomka,který zastavila tyč. Jinak všechny pokusy domácích hráčů končily vysoko nad či v náruči brankáře.

Tlak se začal stupnovat a v 78' Martin Jaša upaloval sám  na bránu, ale gólmana svým pokusem o kličku nepřelstil. Pár minut po té Jan Zábrodský využil nedorozumění středních obránců a opět sám, nyní nikým neatakován, tryskal na bránu.Tady brankář nepřemýšlel nad tím, že by mohl chytat balon, prostě před Honzou vyrostl "strom" a k údivu všech tento zákrok daleko za hranicí PU sudí ocenil jen žlutou kartou. V 83' další tvrdá střela Petra Kousala jen orazítkovala tyč. V 85' bránící soupeř srazil centr Tomáše Růžičky na roh a po zahrání pečetil výhru krásnou střelou z první Jirka Roupec.


Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, hráč: Výhry i toho, že se nikdo nezranil na velmi těžkém terénu, si ceníme a hlavně děkujeme našim příznivcům, že nás přišli podpořit i v takto nevlídném počasí.




Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
V. Šimeček [-] - P. Hricák [-] , T. Růžička [-] , K. Pislcajk [-] , P. Kousal [-] - J. Zábrodský [-] , J. Roupec [-] , P. Zábrodský [-] , L. Tomek [-] , O. Kühweg [-] - M. Jaša [-]

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
M. Papoušek [-] - S. Zikmund [-] , P. Durda [-] , M. Pecka [-] , J. Svoboda [-] , Z. Eberl [-] , P. Tržil [-] , D. Kašpárek [-] , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , R. Svoboda [-]

ŽK: 54. P. Hricák - 29. J. Fejta , 70. M. Papoušek .
Hráči zápasu: T. Růžička , P. Kousal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - MRŇA Josef, VAVŘÍNEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.