J. Kopl 53.
J. Kopl 60.
2:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice v Čáslavicích uspěly


Branky


53. J. Kopl , 60. J. Kopl - 31. M. Ludvík , 75. M. Čapoun (p.) , 76. M. Pevný , 79. D. Kunčík
0

Čáslavice sie ani ve třetí třídě nedočkaly výhry, když proti Myslibořicím podlehly dokonce na svém hřišti 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do půle jednou udeřili

Čáslavicím naproti Myslibořicím vstup do nové sezóny příliš nevyšel a ani domácí zápas tomu nebyl vyjímkou. Né že by hosté byli jasně lepším týmem, ale Čáslavice hledají ve svém středu kanonýra, který by zápasy rozhodoval. Navíc ve 31. minutě dostal Myslibořice do vedení Miroslav Ludvík, který byl nakonec jediným úspěšným střelcem v prvním poločase.

Domácí přišli o náskok i o body

Do druhé půle domácí vlétli ve velkém stylu a v 53. minutě vyrovnal Jiří Kopl -1:1. Stejnému hráči se pak podařil v 60. minutě obrat v zápase. Naštěstí to hosty příliš nerozhodilo a v 75. minutě se trefil z pokutového kopu kapitán Myslibořic Martin Čapoun. A hned minutu nato si opět hosté vzali vedení v zápase do své moci, když se v 76. minutě trefil sřídající Milan Pevný -2:3. Šťastnou ruku se střídáním měl trenér Vejvoda i z druhým náhradníkem Danielem Kunčíkem, který v 79. minutě ukončil střelecké představení druhé půle -2:4.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Vaníček [-] - D. Šmehlík [-] (46. J. Kopl [-] ) , M. Busta [-] , J. Kacetl [-] , M. Zikmund [-] - J. Vecheta [-] , T. Rygl [-] , L. Rubák [-] (68. P. Bednář [-] ) , J. Čurda [-] (46. M. Klika [-] ) - P. Růžička [-] , K. Vybíral [-] (82. V. Kacetl [-] ) -

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] (73. T. Palát [-] ) - M. Čapoun [-] , P. Vejvoda [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] - D. Šoustal [-] (63. D. Kunčík [-] ) , S. Marek [-] , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] (67. M. Pevný [-] ) - B. Mencák [-] (77. L. Svoboda [-] ) , M. Mezlík [-]

ŽK: 58. J. Vecheta , 74. J. Vaníček , 79. K. Vybíral - 57. M. Ludvík , 88. T. Palát .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Libor - VECHETA Roman (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.