Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Přibyslavic B zachránili bod minutu před koncem


Branky


0

Zápas jako na houpačce skončil v Okříškách kam přijely Přibyslavice dělbou bodů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Zápas dvou rezervních týmů  byl k vidění v Okříškách kam přijely Přibyslavice. Oba celky v úvodním kole prohrály, takže se hrálo o velmi důležité body. Vstup do zápasu měli lepší hosté z Přibyslavic, které dostal do vedení jejich kanonýr Luboš Lopatář -0:1. Domácí však brzy Karlem Vostalem vyrovnaly na 1:1. Přibyslavice ale přeci jen do pauzy dokázaly jít opět do vedení, kdy se trefil ve 27. minutě Jaroslav Štveráček -1:2.

Luboš Lopatář zachránil hostům bod

Do druhé půle domácí tým prostřídal a jeden ze střídajících hráčů Petr Lorenc dokázal vyrovnat -2:2. V 80. minutě pak přišel obrat ve vývoji zápasu. Na 3:2 poslal poprvé domácí do vedení Ondřej Dufek. Hosté však zápas nezabalili a navíc mají ve svých řadách takového kvalitního koncového hráče, kterým Luboš Lopatář je, a který dokázal v 89. minutě vyrovnat na konečných 3:3.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - J. Novotný [-] , O. Dufek [-] , P. Molák [-] , F. Rampír [-] , M. Večeřa [-] , K. Vostal [-] (73. M. Kšír [-] ) , P. Netolička [-] , R. Salát [-] (46. T. Binka [-] ) , Š. Novotný [-] (46. P. Lorenc [-] ) , R. Dokulil [-]

TJ Sokol Přibyslavice B
M. Čejka [-] - V. Carda [-] , M. Picmaus [-] (65. J. Pacal [-] ) , P. Vejmělek [-] (25. J. Štveráček [-] ) , J. Pojer [-] - T. Kuthan [-] , J. Packa [-] , P. Mícek [-] (60. D. Ježek [-] ) , T. Čermák [-] - P. Vaněk [-] , L. Lopatář [-]

ŽK: 62. F. Rampír , 68. P. Molák - 24. T. Čermák , 72. J. Packa .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - JONÁŠ Petr, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.