2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany B doma opět vítězně


Branky


0

Ani Radkovice nedokázaly porazit Dukovany B na jeho hřišti, odkud se body vozit nebudou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili jednou

Sobotní odpoledne přineslo fotbalový zápas mezi domácími Dukovany, které v tabulce okupovaly 3 místo a hostujícími Radkovicemi, které byly o příčku níže. Domácí vstoupili do zápasu s velkým nasazením a již v první minutě vstřelili branku, když po centru Feruse z levé strany zakončil hlavou koníčkem Soukup a překonal tak brankaře Kašparidese. Skoré bylo 1:0. Hra se poté ustálila a začalo přibývat plno osobních soubojů ve středu hřiště a brankové příležitosti přicházely spíše po střelách ze střední vzdálenosti. Hosté měli v první půli 2 vyložené šance. První přišla po špatné rozehrávce domácí obrany, když hostující Pekárek L. utíkal sám na bránu, ale střele v poslední chvíli zabránil skluzující Jílek. Druhá přišla po standartce, kterou zahrával kapitán Pekárek J. a zakončoval hlavou kousek nad břevno Štolz. Domácí se do bankových příležitostí dostávaly přes krajní záložníky, ale další branku se jim vstřelit nepodařilo a do kabin se šlo za poločasového skóre 1:0.

Domácí si pojistili výhru

Do druhé půle lépe vstoupili hosté z Radkovic, kdy se do vápna dostal Pekárek L. ale zakončil mimo 3 tyče a o pár minut později ho vychytal brankář Křišťál. V 55. minutě hru výrazně ovlivnila červená karta, když fauloval Ferus, obdržel druhou žlutou kartu a domácí tak museli dohrávat více než půl hodiny v deseti hráčích. Hosté měli od této chvíle míč více času na svých kopačkách, kombinací se snažili dostávat do šestnáctky domácích, kteří ale poctivě bránili a balony včas odkopávali. Druhá branka zápasu padla v 74. minutě, když po presingu hostujicí obrany vybojoval míč Fojtášek, u postranní čáry si obhodil beka a utíkal do vápna, kde se po jeho tečované střele do břevna míč odrazil k dobíhajícímu Smysitelovi, který míč dorazil za brankovou čáru a upravil tak skóre na 2:0. Ve zbytku zápasu bylo k vidění plno soubojů a faulů, ale branka již nepadla a tak rozhodčí Pavelec ukončil zápas za konečného stavu 2:0 pro domácí Dukovany.



Ohlasy k zápasu


Do zápasu jsme vstoupili s velkým nasazením a již v první minutě vstřelili branku. Do druhé půle lépe vstoupili hosté. Po našem vyloučení měli hosté míč více času na svých kopačkách, my jsme ale poctivě bránili a následně jsme dali pojišťující branku.




Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] - P. Jílek [-] , M. Křišťál [-] , L. Traxler [-] , J. Gazdík [-] - S. Procházka [-] (67. T. Kilián [-] ) , M. Ferus [-] , Z. Hrubeš [-] , M. Fojtášek [-] - V. Soukup [-] (81. P. Horák [-] ) , F. Smysitel [-] (75. R. Soukup [-] ) -

SK Radkovice
M. Kašparides [-] - V. Zahradník [-] , J. Pekárek [-] , L. Kočí [-] , L. Pekárek [-] , M. Němec [-] , Z. Nykrmajer [-] (76. V. Kočí [-] ) , R. Odstrčil [-] , J. Bruzl [-] , L. Diviš [-] (20. R. Žák [-] ) , V. Štolz [-]

ŽK: 52. M. Ferus , 55. V. Soukup , 58. P. Jílek , 81. M. Fojtášek - 55. V. Štolz , 90. V. Zahradník . ČK: 55. M. Ferus .
Hráči zápasu: M. Křišťál , V. Soukup - R. Odstrčil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAVELEC Vojtěch - PINTÉR Štefan, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.