Rapotice B otočily zápas proti Valči po změně stran


Branky


35. M. Laš , 56. V. Němec , 70. A. Chatrný - 40. M. Salák , 45. M. Salák
0

Díky zlepšené druhé půli se Rapotice B dočkaly důležité výhry nad Valčí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v závěru půle strhli vedení na svoji stranu

Domácí rezerva přivítala v důležitém utkání o první polovinu tabulky nepříjemného soupeře z Valče. Úvod utkání příliš vzruchu nenabídl, hrálo se spíše mezi šestnáctkami a na větší šanci se čekalo. Hosté se snažili o rychlý přechod do útoku, ale zatím jim scházela větší kvalita v předfinální a finální fázi. Domácí si také příliš šancí nevytvořili, hrozili zejména přes aktivního Němce, ale přesto se ujali vedení. K exekuci nařízeného volného přímého kopu se ve vzdálenosti nějakých pětadvaceti metrů od brány postavil Milan Laš a chytrou střelou a po teči hostujícího hráče otevřel skóre utkání. Radost domácím příliš dlouho nevydržela a po chybě ve středu hřiště se objevil hostující útočník sám před Sobotkou a nezaváhal. V závěru poločasu to s domácími vypadalo ještě hůře, když se Valči podařil zápas otočit.

Domácí otočili vývoj zápasu

Ve druhé půli byl k vidění zajímavější zápas, hra se rychle přelévala z jedné strany na druhou a přicházely i šance. Ty domácí dokázali, na rozdíl od hostů proměňovat, a tak se diváci v Rapoticích dočkali dalšího otočení výsledku. Valeč však nesložila zbraně, domácí chvílemi zatlačila a vytvořila si tři dobré možnosti. V té největší však hostujícího útočníka nadvakrát vychytal skvělým zákrokem Sobotka. V závěru mohly Rapotice přidat čtvrtou branku, ale své rychlé kontry nedokázaly proměnit.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Sehráli jsme zápas dvou poločasů, v tom prvním se nám příliš nedařilo. Ve druhém šel výkon obou mužstev nahoru a diváci se dočkali poměrně kvalitní podívané. Těší nás produktivita, kdy jsme z pěti šancí vytěžili tři branku. V závěru jsme mohli přidat čtvrtou branku, ale scházela nám větší preciznost v rozhodujících chvílích. Vítězství nás zase přiblížilo našemu cíli, horní polovině tabulky

SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Po dlouhé době docela solidní výkon z naší strany, ovšem pouze do vyrovnávacího gólu na 2:2, poté jsme odešli fyzicky. Nicméně je to výkon na kterém se dá stavět, po dvou zápasech, kdy jsme si snad nevytvořili pořádnou šanci jich dneska bylo požehnaně, bohužel zůstaly nevyužity.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: RYGL Antonín - KOLAŘÍK Aleš (N), PROCHÁZKA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.