Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov nadále kraluje


0

Šlágr kola jasně ovládli fotbalisté Rudíkova, který si s chutí zastříleli proti Březníku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudíkov zvládl jasně přestřelku v první půli

Do utkání aktivněji vstoupili hráči domácích a velmi brzy se ujali vedení, a to již v 6. minutě po rychlé akci. Na levé straně se uvolnil P. Trnka a přesným přízemním centrem našel v pokutovém území Štolpu, který bez sebemších problémů uklidil míč do sítě. Hned v následující minutě domácí přidali druhou branku, tentokrát po rychlé akci z pravé strany, kdy se míč opět dostal ve vápně ke Štolpovi, jeho střelu brankář hostí zvládl vyrazit, ale na dorážku M. Skryji byl již krátký. Domácí i nadále kontrolovali hru a v 16. minutě utekli na rozdíl tří branek po rychlé akci, kdy Miškela poslal míč za obranu na Nožičku, který milimetrově našel ve vápně volného Štolpu a ten opět s ledovým klidem uklidil míč do branky. Ještě hůře pro hosty bylo ve 23. minutě, kdy se na levé straně uvolnil P. Trnka, předal Nožičkovi, který nádherně umístěným obstřelem na vzdálenější tyč rozvlnil síť počtvrté. Domácí mohli své vedení ještě navýšit, např. když se do šance řítil Štolpa, ladně se zbavil křižujícího obránce, ale tváří v tvář brankáři hostí neuspěl. S hosty to vypadalo všelijak, ale díky nedůrazům v obraně domácích se ještě na chvíli dokázali vrátit do zápasu. Nejprve ve vyložené šanci otřeli míč o břevno domácí branky a když ani toto varování nestačilo, tak zákonitě musel přijít trest. Ve 26. minutě nejdříve vsítil první branku hostí Franěk a o deset minut později po rohovém kopu snížil hlavičkou na rozdíl dvou branek Zedníček. V této fázi utkání domácí na chvíli vypadli z role, ale naštěstí pro ně hosté utkání víc zdramatizovat nezvládli a naopak ve 40. minutě další okénko v jejich obraně potrestal P. Trnka a stanovil tak účet prvního poločasu na 5:2.

Domácí přidali další dva góly

Do druhého poločasu domácí vstoupili s cílem co nejdříve definitivně stvrdit své vítězství a okamžitě od počátku dostávali soupeře pod tlak. Nejdříve po pravé straně utekl Štolpa, přesně našel ve vápně M. Skryju, ale jeho hlavička se mezi tři tyče nevešla. Veseleji bylo v 54. minutě, kdy zodpovědnost na sebe vzal opět Štolpa a dokončil tak svůj hattrick a rozdíl ve skóre byl opět čtyřgólový. O pár minut později domácí podnikli další rychlý výpad do otevřené obrany soupeře a jejich snaha byla zmařena faulem v pokutovém území. Míč si na značku pokutového kopu postavil Štolpa, ale brankář hostí jeho střelu vytěsnil na břevno. Štolpa si však chuť opět spravil v 63. minutě, kdy si pro sebe stáhl centrovaný míč, obešel brankáře hostí a poté poslal míč do prázdné branky. Domácí byli i nadále aktivnější a dostávali se do zajímavých příležitostí, za zmínku stojí například Miškelou nastřelené břevno, ale skóre se do konce zápasu již nepohnulo. Domácí tak zvládli přímý souboj o první místo v tabulce a poslední podzimní domácí zápas ovládli výsledkem 7:2. 
 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Vzhledem k postavení soupeře v tabulce jsem očekával vyrovnaný souboj. Oslabeného soupeře jsme však přehráli a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Březník
Flesar Michal, hrající vedoucí mužstva: Do Rudíkova jsme odjížděli pouze v 11 lidech a to s jednou z nejslabší sestavou této sezóny. To se hned začátkem utkání potvrdilo a v 7. minutě jsme prohrávali 2:0. Od 55. minuty jsme dohrávali pouze v 10, když musel pro zranění odstoupit J. Franěk. Domácí byli ve všech ohledech lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Chtěl bych poděkovat všem klukům co přijeli a odmakali celý zápas i za nepříznivého stavu. Stále Nás trápí problém se sestavou na venkovní zápasy, sbíráme body převážně na domácí půdě. Tento fakt budeme chtít potvrdit i v posledním kole podzimní části proti Třebenicím.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Pažourek [-] , Z. Skryja [-] , J. Dobrovolný [-] (60. Z. Trnka [-] ) - J. Trnka [-] (70. J. Koch [-] ) , P. Trnka [-] (81. L. Mikyska [-] ) , M. Mikyska [-] , J. Miškela [-] - M. Skryja [-] , O. Štolpa [-] (77. V. Skryja [-] ) , L. Nožička [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - L. Rybníček [-] , R. Hadraba [-] , M. Flesar [-] - V. Franěk [-] , J. Musil [-] , M. Sýkora [-] , J. Trojan [-] - J. Franěk [-] , J. Zedníček [-] , V. Nováček [-]

ŽK: 33. Z. Skryja , 43. M. Mikyska - 76. L. Rybníček .
Hráči zápasu: Z. Skryja , O. Štolpa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - MRŇA Josef, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.