Březník neudržel ve Smrku dvougólové vedení


Branky


0

Čtvrtou výhru v řadě nezaznamenali fotbalisté Březníku, když po dobře rozjeté první půli pouze remizovali 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřili

 

V prvním poločase se hrál nezáživný fotbal. Hosté však dokázali dvakrát skórovat – ve 14. minutě z trestného kopu z větší vzdálenosti překvapil domácího brankáře Břoušek a těsně před poločasem se po standardní situaci prosadil Musil.

 

Domácí dokázali vyrovnat

 

Druhý poločas se hra domácích zlepšila a dokázali  vyrovnat. Nejprve se hlavou prosadil Kratochvíl a poté se ve skrumáži nejlépe orientoval Slavík. Další šance již domácí nevyužili. Naopak hosté ke konci zápasu nevyužili dvě brejkové situace, a tak zápas skončil remízou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ FC Smrk
Horký Karel, hráč: V zápase nám chybělo několik hráčů základní sestavy. Vzhledem k tomu, že jsme první poločas prospali a prohrávali o dvě branky, jsme s konečnou remízou spokojeni.

TJ Sokol Březník
Flesar Michal, hrající trenér: Do Smrku jsme zajížděli s velkou absencí hráčů, a to i bez brankáře. V první půli jsme si vytvořili dvoubrankový náskok, který domácí dokázali v druhé půli srovnat. Přijet s adekvátním brankářem, brali bychom tři body.



Sestavy


TJ FC Smrk
M. Cejpek [-] - V. Severýn [-] , D. Franc [-] , K. Ondrák [-] , V. Jaskula [-] - M. Pitor [-] , L. Slavík [-] , T. Man [-] (78. K. Horký [-] ) , O. Sobotka [-] - T. Kratochvíl [-] , O. Maláč [-] (62. M. Horký [-] ) -

TJ Sokol Březník
R. Sobotka [-] - J. Chadim [-] (63. V. Nováček [-] ) , R. Hadraba [-] , M. Flesar [-] , D. Břoušek [-] - D. Vérosta [-] , J. Trojan [-] , V. Franěk [-] , L. Rybníček [-] - J. Zedníček [-] , J. Musil [-]

ŽK: 64. O. Sobotka , 68. T. Man .
Hráči zápasu: T. Kratochvíl - J. Musil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BURIAN Vít - MUSIL Antonín (N), TROJAN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.