F. Staněk 44. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov v Mohelně zvítězil až v závěru


Branky


44. F. Staněk (p.) - 23. M. Mikyska , 87. J. Pažourek
0

Fotbalisté Rudíkova si z Mohelna odvezli další výhru a nadále vévodí celé tabulce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po jedné brance

Oba týmy začaly utkání opatrně a moc se do útočení nehrnuly. První vážnější akci podnikli domácí a to po chybě hostů na polovině hřiště. Hosté při zakládání útoku přišli o míč, následoval centr na levou stranu, kde se útočník domácího týmu dostal k zakončení, jeho střela však skončila nad brankou hostů. V 7. minutě vyzkoušel pozornost domácího brankáře Trnka J., který kopal rohový kop a míč zatočil přímo do brány, brankář domácího týmu Světlík míč směřující pod břevno vyrazil. V 16. minutě to byl opět domácí brankář, který výtečně přečetl hru hostů, Trnka J. poslal krásný centr na Štolpu, míč přeletěl přes stopera, ale než Štolpa stačil cokoli udělat, tak mu Světlík míč sebral z nohy. Ve 20. minutě nepohlídali hosté Ostrého a ten se dostal i k zakončení, střela levou nohou šla nad branku. Přišla 23. minuta a faul před velkým vápnem na hostujícího Štolpu, míč si postavil kapitán hostů Mikyska a přesně mířenou střelou obstřelil zeď domácího týmu a míč poslal vedle tyče do sítě, hosté se ujali vedení 1:0. Ve 26. minutě vyzkoušel hostující Skryja M. střelu z poza velkého vápna, s jeho střelou si opět poradil domácí brankář Světlík. Ve 27. minutě se před velkým vápnem hostů dostal k míči Ostrý a byl faulován, míč si postavil domácí kapitán Staněk, míč krásně kopl přes zeď a míč, který směřoval pod břevno, výtečně vytáhl na rohový kop hostující brankář Doležal. Ve 31. minutě kopali hosté rohový kop, Trnka P. jej ve vápně posadil na hlavu Štolpovi a míč už mířil do sítě, ale domácí brankář Světlík vytáhl svůj nejlepší zákrok v tomto utkání a míč vytěsnil na rohový kop. Ve 39. minutě museli domácí sáhnout ke střídání, kotník si poranil Vostal, místo Vostala na hřiště přišel mladíček Jeřábek P. a ve 43. minutě zaútočil po levé straně, ve vápně došlo ke kontaktu útočícího hráče, obránce a brankáře. Následovala ŽK pro hostujícího brankáře a PK, který kapitán Staněk proměnil, bohužel si ze souboje odnesl zranění domácí mladík a ač to o přestávce zkoušel rozhýbat, tak bolest v oblasti kolene mu nedovolila pokračovat v utkání a tak na hřišti byl necelých pět minut a do druhé půle ho vystřídal jeho bratr Jeřábek T.

Hosté v závěru zápasu urvali vítězství

Druhou půli začali hosté velmi pasivně a přenechali aktivitu domácímu týmu, který si také vypracoval v 50. minutě šanci, zakončoval Sladký, jeho střela však skončila mimo bránu. V 57 minutě si i hosté vypracovali šanci, Mikyska poslal z pravé strany centr do vápna, kde byl Štolpa, ale ten netrefil míč, jak by si představoval a ten se jen „odkutálel“ ke Světlíkovi. V 59. minutě měli domácí opět šanci ohrozit branku hostů z trestného kopu v těsné blízkosti velkého vápna, kapitán domácích Staněk branku přestřelil. V 72. minutě se hostující hráči jen „koukali“, jak domácí přihrávají volnému útočníkovi na hranicí velkého vápna, útočník opět poslal míč jen nad bránu. V tomto průběhu zápasu to vypadalo, že blíž ke vstřelení branky mají domácí. Při šancích domácího týmu trenér pronesl „To nás bude mrzet“. Na jeho slova málem došlo v 83. minutě, kdy chyboval domácí stoper, míč propadl k hostujícímu Kochovi, ten svou šanci zakončil střelou a opět výtečný domácí brankář Světlík chytil. O minutu později podnikli hosté útok po pravé straně, Trnka P. poslal centr do vápna, kde si na míč naběhl Skryja M. a hlavičkoval k tyči, kam Světlík doskočil a míč vyrazil. Když už to vypadalo na dělbu bodů, tak hostující Dobrovolný zahrál trestný kop z poloviny hřiště do vápna domácího týmu, ve vápně nejvýše vyskočil hostující Mikyska a hlavičkou poslal míč na branku. Brankář reflexivně vyrazil míč před sebe a tam se zjevil hostující stoper Pažourek a uklidil míč do sítě. Tak se naplnila slova domácího trenéra a hosté si šťastně odvezli tři body.
 



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Trnka Jaromír, trenér: Po nevýrazných výkonech obou týmů jsme byli v závěru šťastnější a rozhodli zápas.




Sestavy


TJ Mohelno
J. Světlík [-] - J. Sladký [-] (70. P. Šanda [-] ) , R. Ostrý [-] , T. Vostal [-] (39. P. Jeřábek [-] ) , M. Foretník [-] , F. Staněk [-] , F. Žák [-] , P. Šanda [-] , V. Ležák [-] , P. Horký [-] (61. M. Dvořák [-] ) , M. Kopeček [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - Z. Skryja [-] , D. Lehký [-] (59. J. Koch [-] ) , J. Dobrovolný [-] , J. Pažourek [-] , Z. Trnka [-] - O. Štolpa [-] , M. Mikyska [-] , P. Trnka [-] , J. Trnka [-] - M. Skryja [-]

ŽK: 39. M. Foretník , 86. F. Žák - 43. L. Doležal , 64. J. Dobrovolný .
Hráči zápasu: F. Staněk - J. Pažourek , Z. Skryja .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - ŠANDA Petr (N), ŠTĚPÁN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.