Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice doma nestačily na Březník


Branky


0

Fotbalisté Březníku si odvezli důležitou výhru z těžké radkovické půdy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Radkovice se utkaly s Březníkem a oba týmy jsou silné hlavně na domácím hřišti, takže mírným favoritem zápasu byl domácí tým. Utkání začalo ve velkém tempu ze strany hostů, kdy se hned ve 2. minutě dostal k odraženému balonu M. Požár a s přehledem uklidil míč do prázdné brány levou nohou a hosté šli do vedení. Po vypíchnutí míče domácímu hráči J. Musilem se dostal k míči J. Franěk a s přehledem levačkou z velkého vápna uklidil míč do sítě 0:2. Následně se také projevili domácí a hra se opticky vyrovnala. Po nepřesných rozehrávkách hostů se dostávali i domácí do šancí, z čehož dokázali vytěžit snížení na 1:2 střelou Pekárka. Hosté mohli jestě před koncem první půle své vedení navýšit, kdy se do slibné akce dostal J. Franěk po přihrávce M. Požára, ale střelu nedokázal umístit mezi tři tyče.

Hosté si výhru pojistili

V druhé půli došlo ke změně sestavy, kdy se J. Musil stáhl do obrany místo R. Sobotky a dostal osobku na Pekárka, kterého v druhé puli k ničemu nepustil. Z toho byl domácí tým frustrován a přidal na agresivitě. Hosté mohli z několika slibných šancí své vedení ještě navýšit, a potvrdit roli favorita tohoto zapasu. K rozhodující akci nakonec došlo až v 88. minutě, kdy byl cca 10 metru před velkým vápnem nevybíravým způsobem sundán M. Požár domacím kapitánem, který hrál příliš tvrdě. K přímému kopu se zdánlivě nesmyslně postavil V. Franěk, který však nechytatelnou střelou umístil míč do pravé šibenice - 1:3. Domácí se už k ničemu nedostali, a tak si Březník odvezl všechny 3 body."



Sestavy


SK Radkovice
M. Kašparides [-] - J. Nemeškal [-] , L. Kočí [-] , Z. Nykrmajer [-] , T. Růžička [-] , L. Pekárek [-] , J. Pekárek [-] , L. Štolz [-] (60. M. Konfršt [-] ) , V. Štolz [-] , R. Žák [-] , L. Hofman [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - R. Hadraba [-] , M. Flesar [-] - D. Vérosta [-] , R. Sobotka [-] , V. Franěk [-] , J. Musil [-] - M. Požár [-] , J. Franěk [-] , D. Křivánek [-] , V. Nováček [-] -

ŽK: 72. V. Štolz , 78. T. Růžička , 87. J. Pekárek - 44. D. Vérosta , 85. J. Franěk .
Hráči zápasu: L. Pekárek - J. Franěk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŘEN Filip - SÝKORA Milan (N), HLOUCH Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.