8:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov deklasoval Radkovice


Branky


5. M. Mikyska (p.) , 30. M. Mikyska , 36. J. Trnka , 40. P. Trnka , 60. M. Skryja , 64. P. Trnka , 71. L. Doležal (p.) , 83. O. Štolpa
0

Fotbalisté Rudíkova si z chutí zastříleli proti Radkovicím a nadále vévodí celé tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili hned čtyřikrát

První pěknou akci utkání předvedl domácí kapitán Nožička, přešel přes jednoho hráče a před velkým i přes druhého, ten jej však do vápna nepustil jen díky faulu. Trestný kop z dobré pozice zahrál Skryja M., snažil se technicky obstřelit bránící hráče, slabá střela skončila mimo bránu. Přišla 5. minuta a Trnka P. doběhl dlouhý centr na pravé straně u rohového praporku a odcentroval, hostující obránce šel do souboje tak nešťastně, že zahrál rukou a byl z toho PK. K exekuci se postavil Mikyska, jeho střelu brankář vystihl a vyrazil před sebe, opakovanou střelu už Mikyska poslal do sítě a bylo to 1:0.

 

V 7. minutě poslal Nožička aut na Trnku P., ten poslal centr do vápna, kde Mikyska ukopl míč mimo bránu před lépe postaveným spoluhráčem Štolpem. V 9. minutě domácí útočili pro změnu z levé strany, Trnka J. utekl protihráčům do velkého vápna, přihrál pod sebe Mikyskovi, který ve stoprocentní šanci netrefil branku. Ve 14. minutě přihrál Trnka P. na polovinu hřiště Skryjovi M., který se uvolnil přes bránícího hráče a řítil se na osamoceného stopera, na levé straně měl Trnku J., kterému přihrál, Trnka J. v situaci dva na jednoho zbytečně sám zakončoval a netrefil bránu. V 17. minutě přišla krásná „ulice“ od Nožičky na Skryje M., ten udělal kličku vyběhnutému brankáři a z úhlu poslal míč do puštěné branky, na poslední chvíli se tam zjevil stoper hostů a míč ve skluzu odkopl na rohový kop.

 

Ve 25. minutě zahrál Trnka P. rohový kop „na krátko“ na Nožičku, ten mu patičkou vrátil a Trnka P. poslal centr do vápna, kde našel Štolpu, ten poslal míč hlavou nad branku hostů. Ve 27. minutě poslal Štolpa přihrávku na pravou stranu Trnkovi P., který přihrávkou pod sebe našel Mikysku, ten střelou trefil bránícího protihráče, odráženého míče se zmocnili hosté a řítili se do rychlého protiútoku, který zastavil Skryja Z. faulem a viděl za to ŽK. Ve 29. minutě poslal centr do vápna Trnka P., do vápna si zaběhl jeho brácha Trnka J. a míč před brankářem hostů poslal mimo bránu. Domácí se konečně další branky dočkali ve 30. minutě, z pravé strany centroval Trnka P., ve vápně si na míč vyskočil Mikyska a hlavičkou poslal míč přesně k první tyči, brankář výtečně rybičkou skákal k tyči, ale míč se otřel o tyčku a skončil v síti.

 

Ve 32. minutě se do útočné akce vydal Skryja Z., byl však zastaven faulem, za který Nykrmajer uviděl ŽK. Ve 33. minutě zahrál rohový kop Trnka P., ve vápně Mikyska hlavičkou posunul míč k druhé tyči a tam se zjevil stoper domácího týmu a z „voleje“ trefil míč k tyči, kam výtečně skočil brankář hostů Kašparides a míč vyrazil na rohový kop. 36. minuta a přišel centr od Štolpy na Trnku J., následovalo krásná „klička“ na obránce hostů a už byl na malém vápně, přihrával pod sebe Skryjovi M., trefil obránce a míč se k němu vrátil, následoval další pokus o přihrávku a míč se za pomocí obránce a brankáře hostů ocitl v síti a bylo to už 3:0 pro domácí.

 

Ve 40. minutě Trnka Z. hodil aut na Trnku P., kterému hosté nechali hodně prostoru, potáhl si míč k velkému vápnu a krásnou střelou levou nohou „vymetl“ růžek branky Kašparidese. Domácí neustávali v aktivitě a ve 42. minutě poslal centr na pravou stranu Trnka Z. na jmenovce Trnku P., ten utekl obránci a poslal centr do vápna, kde stoper odhlavičkoval k domácímu kapitánovi Nožičkovi, který si kličkou udělal prostor ke střele a vystřelil, trefil pouze náruč brankáře Kašparidese a tak poločas pro domácí skončil pro hosty ještě dobře, bylo to pouze 4:0.

Domácí pokračovali v ostrostřelbě

Do druhého poločasu museli domácí střídat, ze hřiště odešel dobře hrající Trnka J., který se necítil dobře a do hry šel Miškela. Domácí se na začátku druhého poločasu jen pomalu dostávali do tempa a nedostávali si do stoprocentních šancí, hosté působili odevzdaným dojmem a nevyužili ani tohoto oddechového času domácího týmu. V 60. minutě Nožička poslal míč mezi beky na Skryje M., který si zatáhl míč do vápna a poslal míč v pohodě do sítě k první tyči. V 61. minutě si s protihráčem ve středu hřiště pohrál Nožička, poslal přihrávku na pravou stranu Trnkovi P., který udělal z obránce „kuželku“ a dal pod sebe volnému Štolpovi, který ve stoprocentní šanci přestřelil bránu.

 

V 64. minutě poslal Štolpa centr za obránce hostů na Trnku P., ten si poradil se stoperem a už měl před sebou jen brankáře, kterému nedal šanci, a bylo to už 6:0. V 71. minutě si s bránícími hráči hostů opět pohrál. Nožička a posunul míč do vápna Štolpovi, kterého obránce nekompromisně poslal k zemi a byl z toho druhý PK pro domácí v zápase. K exekuci poslal domácí trenér brankáře Doležala, který jej proměnil s naprostým přehledem, a bylo to už 7:0 pro domácí. V 78. minutě to byl za domácí Miškela, který si zaběhl na pravé straně pro míč a vběhl s ním do vápna, zakončil střelou na vzdálenější tyč, ale míč minul bránu a šel podél brankové čáry až do autu.

 

V 83. minutě si Miškela narazil s Dobrovolným a poslal přihrávku na Skryje M., míč srazil obránce ke Štolpovi, ten si dovolil kličku na obránce a před brankářem poslal míč do sítě. V 86. minutě se přes obránce prosadil Skryja M., přihrál Štolpovi a ten místo zakončení do téměř prázdné branky, udělal ještě kličku na stopera a přihrával zpět Skryjovi M., bylo to už tak překombinované a zdlouhavé, že se hosté dokázali vrátit a od jednoho z bránících hráčů se míč odrazil do náruče brankáře Kašparidese.

 

Poslední stoprocentní tutovka domácího týmu přišla v 88. minutě, Mikyska poslal krásný centr na Skryje M., který vyhrál souboj se stoperem a šel sám na brankáře a vystřelil, brankář Kašparides výtečně vyběhl a vymrštil nohu proti míči a míč, který mířil do brány, vyrazil. Domácí diváci si přáli dvojciferný výsledek, ale nedočkali se ho a to jen díky tomu, že domácí hráči zahodili i ty nejvyloženější šance. 
  



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Soupeře jsme přehrávali celé utkání, pouze v úvodu jsme se trápili v koncovce.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - Z. Trnka [-] (61. V. Skryja [-] ) , J. Pažourek [-] (73. D. Lehký [-] ) , Z. Skryja [-] , J. Dobrovolný [-] - L. Nožička [-] , J. Trnka [-] (46. J. Miškela [-] ) , M. Mikyska [-] , P. Trnka [-] - M. Skryja [-] , O. Štolpa [-]

SK Radkovice
M. Kašparides [-] - V. Kočí [-] , R. Žák [-] , L. Štolz [-] , R. Odstrčil [-] , J. Hofman [-] , Z. Nykrmajer [-] , V. Zahradník [-] , J. Pekárek [-] , L. Hofman [-] , L. Kočí [-]

ŽK: 27. Z. Skryja , 81. D. Lehký - 32. Z. Nykrmajer , 56. V. Kočí .
Hráči zápasu: P. Trnka , O. Štolpa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - HOMA Jakub, DOBROVOLNÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.