Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno utrpělo doma debakl


0

Fotbalisté Dukovan B uštědřili domácímu Mohelnu šest gólů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mohelno se po dvou remízách opět utkalo z dalším nováčkem z Dukovan B, které začaly svou pouť třetí třídou úspěšně a ze dvou zápasů vytěžily čtyři body. Mohelno nastoupilo do utkání jen s deseti hráči, navíc v brance s nejmenším hráčem na hřišti Františkem Staňkem. Kromě asi jedné střeli nepředvedli domácí vůbec nic. Hosty poslal do vedení v 11. minutě Ivan Láníček a ve 32. minutě přidal na 0:2 Martin Fojtášek. Ve 32. minutě pak přidal Ladislav Pelán další branku hostí a ve 37. minutě prakticky rozhodl o výhře hostů opět Martin Fojtášek -0:4.

Hosté přidali další dvě branky

Ve druhé půli pak hosté mohli ubrat na plynu, přesto se jim podařilo díky Tomáši Jeřábkovi vstřelit další dvě branky na 0:6.



Ohlasy k zápasu



SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Mohelno nastoupilo do utkání jen s deseti hráči, navíc v brance s nejmenším hráčem na hřišti Frantou Staňkem. Kromě asi jedné střeli nepředvedli domácí vůbec nic, takže diváci sledovali pouze útoky hostů kteří kromě toho že dali šest branek, ještě spoustu dalších příležitostí nevyužili.



Sestavy


TJ Mohelno
F. Staněk [-] - I. Foretník [-] , J. Sladký [-] , P. Horký [-] , A. Mohelský [-] , M. Kopeček [-] , M. Foretník [-] , V. Ležák [-] , M. Kerndl [-] , T. Vostal [-]

SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] - J. Gazdík [-] , M. Němec [-] , L. Traxler [-] , P. Jílek [-] (25. T. Jeřábek [-] ) - M. Ferus [-] , Z. Hrubeš [-] , M. Fojtášek [-] , L. Pelán [-] - I. Láníček [-] (56. V. Soukup [-] ) , O. Horák [-] -

ŽK: 70. M. Foretník .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KERNDL Antonín (N), KŘIŠŤÁL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.