4:1
(3:0)
65. R. Strašák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice o tři body více


Branky


14. J. Nemeškal , 35. J. Bruzl , 42. J. Nemeškal , 59. J. Bruzl - 65. R. Strašák (p.)
0

Výhra Radkovic proti rezervě Rapotic byla jednoznačnou záležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si s chutí zastříleli

V sobotu odpoledne nastoupili domácí proti rezervě Rapotic za příjemného počasí na nepříliš kvalitním povrchu, který je dozvukem horkých letních dnů. Domácí vstoupili do zápasu s jasným cílem a to odpracovat trpkou porážku z prvního kola. Na hřišti bylo od úvodních minut znát, kdo diktuje tempo hry, ale trápení s finálním zakončením nechávalo alespoň výsledkově Rapotické ve hře. Po čtvrthodině dobívání Rapotické brány byla převaha přeci jen zúročena a to když se Nemeškal dostal do zakončení v tváří tvář proti hostujícímu brankáři, který byl po střele opět tam kam mířil balon, ale na následný druhý pokus a nápravu z kopaček domácího útočníka z úhlu byl bezmocný. Tempo domácích nepolevovalo a branky se navyšovaly. Na 2:0 po opětovné individuální akci upravoval skore Bruzl a do kabin vystřelil slušný 3gólový náskok opět Nemeškal.

 

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas začal očekávaně aktivnějším nástupem do hry hostujícího mužstva se snahou dosavadní výsledek změnit a domácí jim svou na pohled únavnou hrou umožnili více držení míče na kopačkách a dostávání se před bánu Kašparidesa. To by však nesměla přijít žlutá karta po tvrdém zákroku hostujícího Dvořáčka, který tak své konto žlutých v zápase zdabloval a mohl se poroučet. Následného kata si vzal do role Bruzl a výstavní petelicí z dobrých 25 metrů dabloval i on svůj účet v zápase, ale příjemněji. Vystrašit z nařízené penalty chtěl Strašák, ale za zápasem udělala jen tečku sice hořkou pro Kašparidesa, ale výkonem a hrou velmi pěknou pro Radkovické hráče.

Autor: Marek Konfršt



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Dnešní zápas opět dokázal, že se nám v Radkovicích dlouhodobě nedaří. Domácí byli hlavně v první půli důraznější, sbírali většinu odražených míčů a dokázali si vytvořit hodně šancí. Ve druhé půli šla naše hra nahoru. Radkovice poněkud polevily a výsledkem bylo naše snížení z penalty. Poté jsme mohli ještě několikrát vstřelit gól, což se nám ale nepodařilo. Po vyloučení Dvořáčka se hra opět vyrovnala a domácí si své vedení již pohlídali.



Sestavy


SK Radkovice
M. Kašparides [-] - J. Nemeškal [-] (65. M. Konfršt [-] ) , L. Pekárek [-] (81. M. Svoboda [-] ) , L. Hofman [-] , R. Odstrčil [-] (80. V. Kočí [-] ) , J. Bruzl [-] , V. Štolz [-] , Z. Nykrmajer [-] , L. Štolz [-] (45. R. Žák [-] ) , J. Pekárek [-] , L. Kočí [-]

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - J. Tesař [-] , M. Dobeš [-] , R. Strašák [-] , M. Laš [-] , V. Němec [-] , M. Oščádal [-] , P. Císař [-] , D. Slaný [-] , L. Man [-] , M. Pavlíček [-] (46. J. Dvořáček [-] )

ŽK: 52. J. Pekárek , 85. M. Konfršt - 50. P. Císař , 52. J. Dvořáček , 57. V. Němec , 69. M. Oščádal . ČK: 57. J. Dvořáček .
Hráči zápasu: J. Nemeškal , J. Bruzl - M. Oščádal .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VRZAL Vlastimil, SÝKORA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.