Š. Hort 60. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smrk vyhrál gólem z penalty


Branky


60. Š. Hort (p.)
1

Jediný gól rozhodl o výhře Smrku nad Kralicemi z penalty, kterou proměnil Šimon Hort

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Smrku přijely Kralice, které se po roční pauze opět vrátily do třetí třídy a udržet tuto soutěž bude ještě těžší než předloni. Oba týmy se v první půli teprve v novém ročníku rozehrávaly. Domácí ale přeci jen měli více ze hry, ale hosté z Kralic postupem času hru vyrovnávali. Těsně před poločasem zahodili hosté vyloženou šanci, kdy domácí brankář chytil nejen první střelu, ale i následné dvě dorážky z bezprostřední blízkosti. A proto také první půle žádnou branku nepřinesla.

Rozhodl gól z penalty

Druhý poločas skončil čekáním na první gól přesně po hodině hry. Jedinou branku utkání vstřelil v 60. minutě z pokutového kopu Šimon Hort. Poté se hosté přestali věnovat více hře a neustále diskutovali s rozhodčím. To domácím vyhovovalo a těsné vítězství si již udrželi a připsali si velmi důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Smrk
Karel Horký, vedoucí mužstva: Od začátku zápasu jsme měli více ze hry, do vyložených šancí jsme se však nedostávali. Hosté po půlhodině hru vyrovnali. Těsně před poločasem zahodili hosté vyloženou šanci, kdy náš brankář chytil nejenom první střelu, ale i následné dvě dorážky z bezprostřední blízkosti. Jedinou branku jsme vstřelili z pokutového kopu. Poté se hosté přestali věnovat hře a neustále diskutovali s rozhodčím. To nám vyhovovalo a těsné vítězství jsme udrželi.




Sestavy


TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - M. Havlík [-] (80. K. Ondrák [-] ) , F. Wortner [-] , T. Polovčík [-] , M. Pitor [-] - L. Slavík [-] , Š. Hort [-] , T. Man [-] , O. Maláč [-] - O. Suk [-] (62. T. Kratochvíl [-] ) , T. Patočka [-] (86. K. Horký [-] ) -

FC Kralice n.Oslavou
A. Krčál [-] - P. Csicsó [-] , M. Peťa [-] , J. Chadim [-] , J. Kopeček [-] (65. T. Peťa [-] ) , E. Krčál [-] , J. Kříž [-] , P. Němec [-] , P. Hejtmánek [-] (82. M. Dymáček [-] ) , V. Polák [-] , T. Chadim [-]

ŽK: 39. P. Csicsó , 39. T. Chadim , 60. V. Polák , 83. J. Chadim , 84. J. Kříž .
Hráči zápasu: Š. Hort .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - MUSIL Antonín (N), KŘEČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 8. 2017 07:19
Od začátku zápasu jsme měli více ze hry, do vyložených šancí jsme se však nedostávali. Hosté po půlhodině hru vyrovnali. Těsně před poločasem zahodili hosté vyloženou šanci, kdy náš brankář chytil nejenom první střelu, ale i následné dvě dorážky z bezprostřední blízkosti. Jedinou branku jsme vstřelili z pokutového kopu. Poté se hosté přestali věnovat hře a neustále diskutovali s rozhodčím. To nám vyhovovalo a těsné vítězství jsme udrželi.
Karel Horký, vedoucí mužstva