Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný vstup Rudíkova do sezóny


Branky


0

Jeden z hlavních adeptů na postup, tým Rudíkova zahájil sezónu jasnou výhrou na hřišti Budišova-Nárameč B 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli dvakrát do vedení

Hosté přijeli do Náramče pouze s dvanácti hráči a od začátku utkání musel nastoupit zraněný Štolpa a trenér Trnka Jaromír, kteří se postarali o první šanci utkání. Ve 2. minutě Štolpa míč posunul na Trnku Jar., který vystřelil a domácí brankář Věžník střelu vytáhl na rohový kop. V 5. minutě to byli domácí hráči, jmenovitě to byl Čech, který vystřelil a tentokrát výtečně zasáhl hostující brankář Doležal a míč vyrazil na rohový kop. Hned minutu na to se k zakončení opět dostali domácí, první střelu vyboxoval Doležal pouze k soupeři a ten druhou střelu poslal nad bránu. V 9. minutě domácí střídají Dominika Pavlíčka, který k utkání nastoupil s bolavými zády a zjistil, že to prostě dál nejde. V 10. minutě byli v akci opět domácí, první střelu hostující brankář Doležal vyrazil k soupeři a druhou střelu už uklidil do svých rukavic. Přišla 20. minuta a nádherná samostatná akce hostujícího Trnky Jana, který po rohu domácího týmu si vzal míč

ve vlastním vápně a z protihráčů si udělal kuželky, prokličkoval přes celé hřiště až k domácímu brankáři a i na něj vyzrál a vstřelil první branku utkání. Přišla 25. minuta, která byla nešťastná pro hosty a to hned ze dvou důvodů. Došlo k nezaviněnému zranění hostujícího Komínka a po té, co byl odnesen na nosítkách, kopali domácí trestný kop a Holubář jej trefil úžasně, míč se odrazil od břevna a skončil za brankovou čarou v síti – bylo srovnáno. Hra se po té odehrávala mezi vápny a oba týmy, zvláště pak hosté, se už viděly v šatnách, když hostující Dobrovolný nakopl míč na domácí branku z cca 40 metrů, domácí brankář si křikl „mám“, ale míč mu k údivu všech propadl do branky a tak se do šaten šlo za stavu 2:1 pro hosty.

 

Rudíkov si výhru pojistil

 

V druhé půli se očekával tlak domácího týmu, ale začátek patřil hostům. Ve 47. minutě poslal centr do vápna Dobrovolný, kde hlavičkoval Štolpa, byl mu však odmáván ofside. Pak už však přišla převaha domácího týmu, dostávali se i na dostřel branky hostů, když už zakončili, tak to šlo mimo tyče nebo vše pochytal brankář Doležal. Domácí začali více myslet na útočení a tak přišly chvíle hostujícího Kocha. V 57. minutě utekl po pravé straně a přihrál Trnkovi Jar., jeho střelu tentokrát brankář chytil. V 65. minutě opět Koch po pravé straně protlačil míč na Skryje M. a jeho střelu opět chytil Věžník. V 80. minutě měli domácí obrovskou šanci, po pravé straně utekl Mezlík Josef a řítil se sám na brankáře Doležala, ten vyběhl a Mezlík překopl jeho i bránu. Domácí nedali a tak hosté trestali. V 85. minutě opět utekl po pravé straně Koch, poslal míč na Skryje M., ten pustil ještě na Trnku Jar., který všem ukázal, že svou silnější levou nohou stále umí a rutinérsky poslal míč do sítě k tyči, brankář neměl sebemenší šanci. Vítězství hosté stvrdili v 89. minutě, kdo jiný než Koch utekl po pravé straně, ač upadl u rohového praporku, tak se stihl rychle postavit, přihrál Štolpovi, ten posunul zcela volnému Skryjovi M. a ten sám před brankářem nezaváhal a uzavřel brankový účet.

 



Ohlasy k zápasu



FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Do Náramče jsme jeli v oslabené sestavě a tak jsem dal hráčům za úkol poctivě bránit a snažit se ohrozit branku soupeře z rychlých protiútoků. V podstatě nám tato taktika vyšla a k vítězství nám pomohl i nevýrazný výkon domácího týmu.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - D. Pavlíček [-] (9. M. Pavlíček [-] ) , M. Holubář [-] , O. Kazda [-] , T. Molnár [-] , L. Vala [-] , P. Karas [-] , D. Čech [-] , Š. Mareček [-] (67. J. Sedláček [-] ) , T. Jakubec [-] , M. Klíma [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Pažourek [-] , Z. Partl [-] , Z. Skryja [-] - J. Dobrovolný [-] , O. Štolpa [-] , J. Koch [-] , J. Trnka [-] - M. Skryja [-] , J. Trnka [-] , F. Komínek [-] (25. B. Pospíšil [-] )

ŽK: 17. O. Kazda , 41. L. Vala , 59. T. Jakubec - 24. Z. Skryja .
Hráči zápasu: M. Holubář - M. Skryja .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - PŘÍKAZSKÝ Lukáš, MEZLÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.