2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy zakončily podzim výhrou


Branky


0

Závěr podzimní části nevyšel fotbalistům Pyšele, který prohrál poslední čtyři poslední zápasy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepší o jeden gól

Výčapy a Pyšel měly po minulém kole co napravovat, protože oba své zápasy prohráli. Pyšel navíc daroval Jemnicku B první výhru sezóny, a to dokonce na vlastním hřišti. V dohrávaném zápase zaviněným silným větrem chtěli domácí využít slabší formy hostů a tlačili se do předu aby vstřelili rychlí gól, který by je mohl do průběhu zápasu uklidnit. Domácím se to nakonec podařilo, ale až ve 26. minutě zásluhou Tomáše Matouška, který se tak stal jediným střelcem první půle.

Domácí si pojistili výhru

Ve druhé půli se hosté snažili o vyrovnání, ale směrem dopředu to nebylo to pravé ořechové. Navíc byl v 69. minutě po dvou rychlích žlutých kartách vyloučen hostující Jan Nestr, čehož domácí využili v 78. minutě pojišťující druhou brankou, kterou vsítil Libor Kašpárek -2:0



Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - M. Semerád [-] , L. Kašpárek [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] (61. L. Loucký [-] ) , L. Jeleček [-] (83. J. Kopeček [-] ) , V. Nikrmajer [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , L. Šoukal [-] - F. Dvořák [-] (87. J. Hejátko [-] ) , I. Nováček [-] (67. P. Dvořák [-] ) , D. Šabacký [-] - J. Tůma [-] - L. Hadraba [-] , J. Skryja [-] , R. Roupec [-] , D. Chaloupka [-] (46. J. Nestr [-] )

ŽK: 58. L. Jeleček , 69. D. Matoušek , 86. T. Matoušek - 67. J. Nestr . ČK: 69. J. Nestr .
Hráči zápasu: M. Semerád - R. Šoukal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Libor - OŠMERA František, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.