1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec doma jen remizoval s Horním Újezdem


Branky


0

Fotbalisté Studence doma pouze remizovali s Horním Újezdem a propadli se na předposlední místu tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Krásné, ideální fotbalové počasí. Začal boj o záchranu v soutěži. Hosté začali lépe. Hned první akce ve 3. minutě Řezáč zatáhl míč po pravé straně. Nacentroval před bránu, kde Kresa skóroval do prázdné brány -0:1. V 9. minutě si to hosté zopakovali, ale Durdovi se nepodařilo skórovat. První osmělení domácích v 15. minutě. O střelecký pokus se zasloužil Vrba, ale míč šel těsně vedle brány. V 19. minutě po zaváhání domácí obrany se dostal Durda do šance, šel sám proti brankáři Pěnčíkovi, ale jeho technická střela skončila vedle. Následovalo 20 minut hry od šestnáctky po šestnáctku. Ve 37. minutě Holoubek vyslal bombu z 20-ti metrů, míč před brankářem Hradeckým zaplaval, ale podařilo se mu ho vyrazit mimo nebezpečí. Ve 44. minuztě Nejedlý prošel po levé straně, jeho střelecký pokus z nulového úhlu líznul tyč - prošel přes celou bránu a těsně kolem druhé tyče ven.

Domácím se podařilo alespoň vyrovnat

Druhý poločas začal vyrovnanou hrou. V 50. minutě Mrňa Michal zahrál trestný kop z 20-ti metrů, jeho přesná střela skončila na břevnu. V 59. minutě bomba Čermáka z úhlu z 13-ti metrů udržovala brankáře Pěnčíka v pozornosti. V 63. minutě trestný kop Holoubka - roura ze 38 metrů - skončila v síti. 1:1. V 73. minutě trestný kop těsně za velkým vápnem zahrál Durda, obstřelil zeď, ale míč směřující k tyči robinsonádou vyrazil Pěnčík na roh. V 76. minutě s trochou štěstí se do akce dostal Nejedlý, kdy šel sám na brankáře, ale Hradecký jeho pokus vyrazil mimo nebezpečí. Následoval tlak hostů, ale bez většího nebezpečí. V závěru utkání měli velkou šanci domácí, kdy po trestném kopu Michala Mrně a tečování ve zdi směřoval míč pod břevno, ale Hradecký situaci zachránil.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Dnes jsme se o lepší výsledek připravili neproměňování i těch největších šancí hlavně v prvním poločase. Druhý poločas nás domácí přehrávali a tak remíza byla asi spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
P. Matějek [-] , M. Mrňa [-] , P. Matějek [-] , T. Nejedlý [-] , R. Zezula [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] , J. Čonka [-] , O. Vrba [-] , L. Pěnčík [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - K. Kresa [-] , J. Kučera [-] , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] , J. Pivoňka [-] (76. J. Pelán [-] ) , L. Sláma [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] , M. Řezáč [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 75. T. Nejedlý , 88. J. Holoubek - 41. J. Kučera , 65. R. Durda , 67. J. Pivoňka , 69. M. Čermák , 90. M. Řezáč .
Hráči zápasu: J. Holoubek - K. Kresa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BURIAN Vít - OŠMERA František, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.