J. Tůma 10.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B se dočkalo první výhry


Branky


0

Nečekanou výhru ze hřiště Pyšel si přivezli fotbalisté Jemnicka B po výhře 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po jedné brance

Pyšel na svém hřišti přivítal Jemnicko, které na utkání nemělo zrovna blízko. Po úvodním otukavani získávali územní převahu domácí. V 10. minutě vyslal Ondřej Tůma za obranu Jaroslava Tůmu, ten obešel brankáře a z úhlu poslal domácí do zaslouzeneho vedení. I v dalších minutách byli častěji na polovině soupeře hraci Pyšela, ale postupně se osmelovali i hosté.  K vyrovnání jim pomohla fatální chyba domácího golmana Teplého ve 39. minutě, kdy míč na branku vyslal z dálky Kalašek, domácí gólman u tyče pouštěl do zamezí, ale k jeho údivu i překvapeni všech ostatních na hřišti skončil v síti.

Hosté rozhodli o výhře v závěru zápasu

Ve druhé půli chtěli domácí potvrdit roli favorita, ale rozhodující branky se nedočkali. Naopak osm minut před koncem utkání se do šance dostali hosté z Jemnicka a Ševelda jim zařídil tři bodový zisk.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - L. Šoukal [-] (46. J. Nestr [-] ) , R. Šoukal [-] , L. Tůma [-] (78. P. Dvořák [-] ) - F. Dvořák [-] , D. Šabacký [-] , I. Nováček [-] , O. Tůma [-] - L. Sobotka [-] (46. O. Adam [-] ) , J. Tůma [-] - L. Hadraba [-] (70. J. Höfner [-] )

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Kopr [-] (54. R. Komenda [-] ) , Z. Nikrmajer [-] (90. R. Bartes [-] ) , K. Tesař [-] , D. Petrek [-] (74. M. Polák [-] ) , J. Kalášek [-] , M. Mrkva [-] (86. Z. Bártů [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 86. M. Mrkva .
Hráči zápasu: J. Tůma - J. Kalášek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOLÝ Petr - HOLÍK David, KUDLÍK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.