R. Hruška 48. (p.)
R. Hruška 54. (p.)
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov zaskočil vedoucí Třebelovice


Branky


48. R. Hruška (p.) , 54. R. Hruška (p.)
0

Po více jak dvou měsících okusili fotbalisté Třebelovic hořkost porážky, když podlehli Chlístovu na jeho hřišti 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Od úvodního hvizdu rozhodčího se hrál otevřený, oku lahodící fotbal z obou stran. Utkání mělo jiskru a  nadprůměrnou úroveň se šancemi na obou stranách. Hosté měli možnosti ke skórování vyloženější, ale skvěle chytající Belvončík byl proti, aby inkasoval. Během zápasu předvedl několik bravurních zákroků.

Domácí se prosadili hned dvakrát

Druhý poločas se odehrával ve stejném tempu a obraze jako první. Diváci viděli velké množství brankových příležitostí na obou stranách. V zápase nechyběly ani zakončované šance, které končily na brankové konstrukci. O osudu zápasu nakonec rozhodly dvě penalty v krátkém časovém sledu, které s přehledem proměnil Roman Hruška.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: V tomto zápase jsme se soupeřem odehráli herně vyrovnané utkání, ve kterém byl soupeř nebezpečnější, ale v těch nejsložitějších případech nás podržel brankář Jarda Belvončík se stoperem Jakubem Pokorným. Od Jakuba Pokorného to byl nejlepší zápas podzimu, kdy svým přehledem a bezchybností byl v tomto utkání bezesporu oporou. Je však třeba mužstvo pochválit zejména za celkový herní projev, bojovnost, nasazení a  kolektivní spolupráci. Musím však podotknout, že v tomto  utkání jsme měli také,  jak se říká trochu "štěstíčka", kdy tentokrát vyhrál ten šťastnější. Ale na druhou stranu se jednalo o náš nejlepší výkon na podzim a divákům jsme ukázali, že můžeme měřit síly i s mužstvy z čela tabulky.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - D. Brestovský [-] (78. T. Zerzánek [-] ) , L. Hrbáček [-] - J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , M. Kovář [-] - R. Hruška [-] , L. Ferdan [-] (90. J. Rygl [-] ) , M. Svoboda [-] - L. Smolík [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - K. Kapko [-] (36. K. Skoumal [-] ) , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] (83. V. Dobrozenský [-] ) , M. Máca [-] , S. Michal [-] , M. Novotný [-] , J. Krula [-] , J. Jurka [-] , O. Navara [-] , V. Kotačka [-]

ŽK: 84. M. Kovář - 79. M. Máca , 90. O. Navara .
Hráči zápasu: J. Belvončík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, KONVALINA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.