Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice doma rozdrtila Studenec


Branky


0

Domácí Blatnice si s chutí zastřílela proti Studenci a upevnila si pozici na špici tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

Začátek utkání vyšel lépe domácím, kdy se během dvou minut trefil nůžkami domácí kanonýr Sova o dvě minuty později hlavou z rohového kopu kapitán Tomšíček. Hosté si nedokázali vypracovat v první poločase skoro žádnou brankovou příležitost a v 18´minutě opět úřadovali domácí, kdy se tentokrát po přihrávce Sovy trefil z první Michal Trnka. Ve 37´minutě se opět prosadil domácí Milan Sova a první poločas skončil jasným výsledkem 4:0. 

Domácí pokračovali v ostrostřelbě

Domácí ve své střelecké snaze nepolevili a za 3´minuty po vstupu do druhé půle završil hattrick Milan Sova. V 58´minutě z hranice pětadvaceti metrů napřáhl domácí Lojka a tvrdou ranou k tyči nedal brankáři hostů šanci. Hosté i za vysokého nepříznivého stavu zápas nezabalili a snažili se vstřelit aspoň čestnou branku, což se jim ale nepodařilo a tak se opět z rohu jako přes kopírák trefil hlavou opět domácí Tomšíček. Domácí mohli před tímto rohem navýšit z pokutového kopu,ale domácího brankáře Holíka vychytal brankář hostů Hájek. Definitivní tečku za výsledkem dal v 88´ minutě svoji čtvrtou brankou v utkání opět Sova.



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Trnka Jiří st., trenér: V utkání jsme byli jasně lepší a vysokým výsledkem jsme zaslouženě vyhráli.




Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - Z. Karásek [-] , M. Šabatka [-] , A. Kotačka [-] (72. R. Dušek [-] ) , L. Šplíchal [-] (57. M. Foltýn [-] ) , J. Trnka [-] , L. Tomšíček [-] , M. Trnka [-] , M. Sova [-] , D. Lojka [-] , M. Svoboda [-]

TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - P. Matějek [-] , J. Buršík [-] , R. Zezula [-] , F. Komárek [-] , M. Nováček [-] , M. Mrňa [-] , J. Nováček [-] (70. J. Čonka [-] ) , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] , O. Vrba [-]

ŽK: 23. V. Kučerňák , 24. J. Holoubek .
Hráči zápasu: M. Sova .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VÍDENSKÝ Bohumil, HOMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.