L. Ferdan 17.
R. Hruška 88. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov doma vyzrál na Studenec


Branky


17. L. Ferdan , 88. R. Hruška (p.)
0

Fotbalisté Chlístova vybojovali se Studencem velmi důležitou výhru a přeskočili tak v tabulce svého soupeře

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili jednou


Hned od úvodní minuty se hrál otevřený zápas na obou stranách.  Obě mužstva si v prví čtvrthodině vypracovaly několik brankových příležitostí. Golnami však byli pozorní a pokud se již domácí ocitli před prázdnou brankou, tak zakončovali vedle branky. V probíhající 17. minutě vyvezl míč z vlastní poloviny Jakub Pokorný, na levé straně našel Michala Kováře, který přesným centrem našel před brankou Lukáše Ferdana, který vsítil první branku utkání -1:0. Od tohoto okamžiku byli domácí lepším  mužstvem na hřišti a vytvořili si do poločasové přestávky ještě několik brankových příležitostí, které  však trestuhodně zahazovali. Soupeř hrozil pouze z  rychlých protiútoků, ale také žádnou ze šancí nedokázal proměnit. Ve 41. minutě musel předčasně po druhé žluté kartě do sprch útočník hostů Kryštof Radek a značně tak mužstvo hostů oslabil. Do kabin šli tedy domácí s jednobrankovým vedením.

Domácí přidali ještě jeden gól

Druhý poločas začali domácí ve stejném tempu jako končili prví. Soupeře celý druhý poločas přehrávali a vytvářeli si jednu vyloženou šanci za druhou. V zakončování však byli absolutně nekoncentrovaní. Všechny šance řešili zbrkle a nepřesně. Je však třeba zmínit, že pokud šly střely mezi tyče soupeřovi branky, tak předváděl Lukáš Pěnčík perfektní zákroky a nebylo možné jej překonat. Druhého gólu se domácí dočkali až v 88. minutě, kdy byl v pokutovém území faulován Hruška Roman a tento sám nařízený pokutový kop proměnil.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Vítězství v tomto utkání je vcelku zasloužené. Byli jsme lepším mužstvem na hřišti. Vypracovali jsme si daleko více brankových příležitostí jako soupeř. Jediným a to základním nedostatkem v utkání byla naše střelecká nemohoucnost. Vzhledem k tolika vypracovaným šancím bychom měli zápas  rozhodnout již daleko dříve než v samotném závěru.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Mastný [-] - T. Zerzánek [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] - M. Granát [-] (71. J. Rygl [-] ) , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , L. Ferdan [-] (80. J. Belvončík [-] ) , M. Kovář [-] - R. Hruška [-] -

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - R. Kryštof [-] , J. Čonka [-] , M. Nováček [-] , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] , F. Hájek [-] (79. F. Komárek [-] )

ŽK: 39. L. Hrbáček , 84. D. Brestovský , 88. J. Belvončík - 31. R. Kryštof . ČK: 41. R. Kryštof .
Hráči zápasu: L. Ferdan - L. Pěnčík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - VRZAL Vlastimil, NOVÁK Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.