Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice si s chutí zastřílely


Branky


0

Pátou výhru v řadě oslavily Třebelovice proti poslednímu Opatovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili dvakrát

Do Třebelovic přijel poslední Opatov, který získal v minulém kole první bod, když prohospodařil třígólové vedení. Třebelovice naopak vyhrály čtyři zápasy v řadě. Přesto jim zatím patří třetí příčka. Domácí již od úvodu převzali taktovku utkání, ale na první gól si museli počkat do 20. minuty, kdy se prosadil Marek Máca -1:0. Ve 30. minutě pak přidal další gól Josef Šplíchal, a tak odcházel favorit zápasu do kabin s vedením 2:0.

Domácí se po pauze rozstříleli

Ve druhém poločase pak hosté udržovali nádějný výsledek, který se ale od 69. minuty začal pomalu navyšovat. Vše načal Jan Jurka a bylo to 3:0. Poslední desetiminutovka pak byla na góly nejúrodnější. V 81. minutě dal Milan Novotný na 4:0 a v 82. a 87. minutě zaúřadoval střídající Jan Rakušan, který dvěma góly uzavřel účet utkání na 6:0.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Šplíchal [-] (72. J. Rakušan [-] ) , K. Kapko [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , S. Michal [-] (84. M. Kabelka [-] ) , M. Novotný [-] , J. Krula [-] , J. Jurka [-] , O. Navara [-] , V. Kotačka [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Solař [-] , M. Ježek [-] , A. Konečný [-] , L. Kabelka [-] (80. V. Eliáš [-] ) , Z. Daniel [-] (84. J. Skála [-] ) , D. Čučelin [-] , R. Pokorný [-] , M. Malík [-] , R. Kabelka [-] , J. Horáček [-]

ŽK: 74. M. Máca - 78. Z. Daniel .
Hráči zápasu: J. Jurka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZIMOLA Bohuslav - JUŘÍČEK Pavel, HABČÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.