2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel opět zvítězil


Branky


0

Ani ve svém pátem zápase nepoznali fotbalisté z Pyšel porážku a nadále okupují vrchní příčky tabulky jen o skóre před Přibyslavicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili až v závěru poločasu

 

Pyšel v pátém kolem Okresní soutěže na svém domácím hřišti přivítal Hrotovice, kterým se v letošní sezóně zatím moc nedaří a získaly pouze tři body. Domácí Pyšel jako nováček soutěže ještě neprohrál a dalo se předpokládat, že i v tomto zápase urvou doma nějaké body.

 

 

 

Do prvního poločasu oba týmy vstoupily vyrovnaným dojmem, ale moc brankových příležitostí k vidění nebylo. Spíše se hrálo vzduchem i přesto, že nakopávané balóny oběma týmům nevyhovovaly. V prvním poločase padla pouze jedna branka a tu vstřelili domácí. Ve 35. minutě zápasu zahrával Šoukal R. přímý kop, kterým našel dobře postaveného Tůmu J., ten se hlavou z vápna nemýlil a potvrdil tak svoji střeleckou formu- 1:0. Do konce poločasu oba týmy branku soupeře již neohrozily, a tak první poločas skončil lépe pro domácí.

 

 

 

Domácí si pojistili výhru

 

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu jako ten první, ale s přibývajícím časem si hosté tvořili tlak, bohužel bez ohrožení branky domácích. V 70. minutě mohl pro domácí navýšit skóre Šabacký, který po centru do vápna netrefil míč, tak jak by si představoval a skóre tak zůstalo na jednobrankovém rozdílu. V 84. minutě dostal opět Šabacký možnost navýšit skóre, a to z přímého kopu. Po faulu na Tůmu si domácí středopolař Šabacký postavil míč a z pozavápna trestným kopem poslal míč do soupeřovy branky- 2:0.  

 



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , L. Tůma [-] , L. Šoukal [-] , D. Šubert [-] (89. J. Nestr [-] ) - F. Dvořák [-] (51. J. Skryja [-] ) , O. Tůma [-] , D. Šabacký [-] - J. Tůma [-] - L. Sobotka [-] (67. J. Höfner [-] ) , O. Adam [-]

Sokol Hrotovice
V. Škoda [-] - F. Pekárek [-] - E. Pokorný [-] - R. Fiala [-] - T. Holoubek [-] , M. Pekárek [-] , M. Blatný [-] , T. Hadraba [-] , J. Kučera [-] , M. Horák [-] , P. Padělek [-]

ŽK: 71. J. Tůma , 72. R. Šoukal , 79. J. Skryja , 90. J. Nestr - 17. T. Hadraba , 47. M. Horák , 61. M. Pekárek , 72. R. Fiala .
Hráči zápasu: L. Teplý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - DLOUHÝ Lukáš, MRŇA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.