Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B si veze z Jemnicka B cenný bod


Branky


0

Jemnicko B nevyužilo domácího hřiště a hostům z Náměště B darovalo jeden bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli dvakrát do vedení

Jemnicko B přivítalo na svém hřišti poslední Náměšť B, která inkasovala v úvodních dvou zápasech jedenáct gólů. Jemnicko nemělo také příliš povedený vstup do soutěže, když získalo jeden bod. Favorizované Jemnicko B si připravilo pro své domácí fanoušky šok, když již ve 3. minutě Michal Sobotka poslal hosty do vedení -0:1. Domácí tým se s této nepříjemné situace oklepali a v 18. minutě dokázal vyrovnat Oleksander Frečka -1:1. Na hostech z Náměště však byla vidět chuť získat nějaké body z Jemnicka a ve 38. minutě se to povedlo Marku Veselému -1:2.

Domácí alespoň vyrovnali

Do druhého poločasu šli domácí s odhodláním minimálně vyrovnat, což se jim nakonec podařilo v 60. minutě, kdy se trefil Jan Křivánek -2:2. Domácí se ještě snažili výsledek otočit, ale na víc jak jeden bod to nestačilo.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Kopr [-] , O. Frečka [-] , K. Tesař [-] , J. Svoboda [-] (76. M. Hošek [-] ) , J. Kalášek [-] (63. P. Nevrkla [-] ) , Z. Nikrmajer [-] (51. D. Smetana [-] ) , M. Sevelda [-] (60. J. Anděl [-] ) , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - M. Stachovič [-] (3. T. Rabušic [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Anna [-] , J. Musil [-] , V. Kopuletý [-] (57. M. Melkes [-] ) , J. Eliáš [-] , T. Franěk [-] , M. Křivánek [-] (69. Z. Král [-] ) , M. Veselý [-] , J. Melkes [-] (78. L. Rybníček [-] )

ŽK: 34. Z. Nikrmajer - 37. T. Rabušic , 59. M. Sobotka .
Hráči zápasu: J. Křivánek - M. Veselý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - JEDLIČKA Aleš (N), KINCL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.