0:4
(0:4)
7. D. Veleba
9. J. Slabý
11. P. Ciprys (p.)
26. P. Ciprys (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav opět výrazně vyhrála


Branky


7. D. Veleba , 9. J. Slabý , 11. P. Ciprys (p.) , 26. P. Ciprys (p.)
0

Díky skvělé první půli si zajistili hosté z Vladislavy na hřišti Studence i druhou přesvědčivou výhru v soutěži

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli drtivý nástup

Kdo přišel na začátek utkání, nestačil se divit. Domácí nastoupili v neúplném počtu hráčů, ale i v nekompletní sestavě. V 7. minutě Slabý přihrál, Veleba rozvlnil síť soupeřovy brány 0:1.  V 9. minutě si souhru zopakovali v opačném garde, 0:2. V 11. minutě se kopala penalta, kterou proměnil hostující Ciprys 0:3. Ve 21. minutě domácí brankář Řezanina váhal s odkopem od brány, až mu Slabý zablokoval míč a ten se odrazil těsně vedle brány. Ve 26. minutě druhý nařízený pokutový kop s klidem proměnil Ciprys, 0:4. Po celý první poločas měli hosté značnou převahu.

Ve druhé půli branka nepadla

V 50. minutě střela Krátkého směřovala k tyči, ale Řezanina vyrazil. V 52. minutě první větší šance domácích. Vrba zatáhl míč po pravé straně, centr před bránu, Holoubek netrefil. V 58. minutě rohový kop rozehrával Kučerňák, Holoubkovu hlavičku vyrazil obránce. V 60. minutě Vrba zatáhl míč středem hřiště, vystřelil, Otruba vyrazil. Dorážka Holoubka  i Chalupy byla bezzubá. V 61. minutě střela Orálka z 20-ti metrů letěla těsně vedle šibenice domácí brány. V 64. minutě hezký centr dorážel Matoušek, trefil pouze tyč, Kučerňák odehrál míč do bezpečí. V 69. metrů trestný kop z 25-ti metrů zahrál Ciprys přes zeď, ale těsně vedle brány. V 71. minutě přišel centr po zemi do šestnáctky z pravé strany, Hort patičkou usměrnil míč do brány, ale pozorný Řezanina chytil. V 85. minutě střelecký pokus Veškrny proběhl malým vápnem podél brány. V 89. minutě přihrávku Hájka Kučerňák napálil, trefil ale pouze břevno.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Jsme rádi že jsme navázali na domácí výhru a zaslouženě jsme vyhráli. Zápas jsme rozhodli již v prvním poločase. Ve druhém poločase dostali příležitost mladí odchovanci.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
D. Řezanina [-] - M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , R. Kryštof [-] , F. Komárek [-] , J. Holoubek [-] , F. Hájek [-] , V. Kučerňák [-] , P. Strnad [-] , M. Chalupa [-] , O. Vrba [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] , O. Krátký [-] (71. T. Rudolecký [-] ) , L. Petz [-] , M. Nováček [-] (46. P. Matoušek [-] ) - D. Veleba [-] , P. Ciprys [-] , M. Hort [-] , J. Hrůza [-] , J. Orálek [-] , M. Chalupa [-] - J. Slabý [-] (74. R. Veškrna [-] )

ŽK: 19. V. Kučerňák , 26. M. Chalupa , 48. F. Komárek , 49. T. Nejedlý , 76. F. Hájek . ČK: 55. R. Kryštof .
Hráči zápasu: P. Ciprys .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MACEK Ivo - KAŇKA Josef, GRUBER Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.