Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B s Výčapy smírně


Branky


0

Na úvod jara viděli diváci v Jemnicku dva góly na obou stranách, takže se body dělily

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli dvakrát do vedení

První kolo dalo dohromady dva týmy, které minulou sezónu bojovaly o postup, který jim jen těsně unikl. Na jaře zde dokázaly Výčapy vyhrát 2:0. Diváci v Jemnicku si na první branku museli počkat do 22. minuty, ale k jejich nelibosti lovil míč z brány domácí golman Tomáš Tesař, kterého překonal Martin Semerád -0:1. Ve 36. minutě se ale domácí dočkali vyrovnávací branky zásluhou Pavla Nevrkla -1:1. Radost domácích však trvala pouhé dvě minuty a hosté opět vedli. O gól se postaral opět Semerád, ale tentokrát Matěj -1:2.

Domácí srovnali a pak už se jen červenalo

Do druhé půle šli domácí s odhodláním vyrovnat, což se jim podařilo v 69. minutě díky Lukáši Niederhoferovi -2:2. Zápas tak byl naprosto otevřený. V 77. minutě se ale hostující Jakub Jeleček a domácí Pavel Růžička rozhodli, že už je fotbalu dost a předvedli přítomným divákům něco z bojového umění, za které si nevysloužili žádné získané body, ale kartonek červené barvy, který znamenal opuštění ringu. Nic zajímavějšího se pak do konce zápasu neudálo a tak se body dělily.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Svoboda [-] , K. Tesař [-] (81. Z. Bártů [-] ) , P. Nevrkla [-] (67. P. Růžička [-] ) , M. Hošek [-] , Z. Nikrmajer [-] (89. R. Komenda [-] ) , J. Kalášek [-] (46. J. Kopr [-] ) , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , T. Bastl [-] , D. Smetana [-] (46. Z. Kincl [-] )

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (70. J. Kopeček [-] ) , L. Kašpárek [-] (55. L. Loucký [-] ) , O. Pánek [-] , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 83. T. Bastl . ČK: 77. P. Růžička - 77. J. Jeleček .
Hráči zápasu: M. Semerád .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - KAŇKA Josef, JOBBAGY Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.