2:3
(1:1)
38. M. Sova
49. M. Sova
51. M. Sova
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Milana Sovi odnesl Opatov porážkou


Branky


20. Z. Daniel , 79. L. Kabelka - 38. M. Sova , 49. M. Sova , 51. M. Sova
0

Nováček soutěže z Opatova si v premiérovém domácím zápase žádné body nepřipsal

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po jedné brance

Nováček z Opatova vyfasoval na úvod nové sezóny velice těžkého soupeře z Blatnice, která jednu chvíli opanovala úplné čelo tabulky a až v závěru soutěže přišla o možnost postupu do vyšší soutěže. Domácí se pustili do svého soupeře nebojácně a odměnou jim byl gól Zdeńka Daniela z 20. minuty, na jehož střelecké schopnosti by Opatov rád opět spoléhal i ve vyšší soutěži. Blatnice má ale ve svém středu také svou střeleckou jistotu v podobě Milana Sovi, který měl minulou sezónu průměr jednoho gólu na zápas a také se stal prvním střelcem Blatnice a vyrovnal ve 38. minutě na 1:1.

Domácí už jen pouze korigovali

Milan Sova po návratu z kabin neukojil hlad po gólech a v 49. poslal hosty poprvé do vedení -1:2. A za chvíli mohl oslavovat hattrick v zápase, na který mu stačilo pouhých třináct minut čistého času -1:3. Domácí se sice snažili, ale dokázali už jen snížit v 79. minutě Ladislavem Kabelkou na konečných 2:3.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - A. Švaříček [-] (54. F. Šinkovský [-] ) , J. Neckář [-] , D. Čučelin [-] , J. Kaser [-] (46. M. Malík [-] ) , R. Kabelka [-] , R. Pokorný [-] (85. M. Solař [-] ) , L. Kabelka [-] , J. Horáček [-] , D. Vybíral [-] , Z. Daniel [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - L. Šplíchal [-] , L. Tomšíček [-] , J. Trnka [-] , T. Cech [-] (54. J. Šimek [-] ) , M. Šabatka [-] , M. Sova [-] (67. D. Pokorný [-] ) , M. Trnka [-] , D. Lojka [-] , Z. Karásek [-] , M. Karásek [-]

Hráči zápasu: Z. Daniel - M. Sova .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACEK Ivo - FŇUKAL Lubomír, FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.