Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel zvládl premiéru exelentně


Branky


0

Fotbalistům z Pyšel se podařilo v prvním zápase nové sezóny vyválčit proti Chlýstovu po zásluze všechny body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová přestřelka pro domácí

 

Do zápasu domácí vstoupili opatrně, někteří hráči i trochu nervózně, jelikož se jednalo o první utkání této soutěže. Hostům v zápase chyběl střelce Rygl, domácím středopolař Oulehla, ale i tak si obě mužstva se sestavou poradila. Hra byla od začátku utkání víceméně vyrovnaná a oba týmy se tak nějak rozkoukávaly. První branka utkání padla ve 12. minutě, kdy Höfner z velkého vápna šťastnou střelou propálil hostujícího brankáře -1:0.  Poté se hra přelévala nahoru a dolu, ale bez ohrožení branek. To se ale měnilo ve 28. minutě, kdy se individuální akcí dobře hrající Tůma J. uvolnil na levé straně hřiště a krásnou přihrávkou pod sebe našel Nováčka, který ještě hezčí a tvrdou ránou z „voleje“ poslal svůj tým do dvoubrankového vedení- 2:0. Ve 33. minutě domácí obránce fauloval u postranní čáry hostujícího Hrušku, který zaskočil domácí a velmi rychle rozehrál trestný kop a před brankou domácích přesně našel Svobodu. Ten se nemýlil a snížil na 2:1. Hosté ve 41. minutě dostali možnost rozehrát rohový kop, se kterým si domácí obrana poradila, ale bohužel pro ně jen na další rohový kop. S tímto už si poradil opět velmi aktivně hrající Svoboda a vyrovnal na 2:2. Chvíli na to mohl přidat další branku hostující Hruška, s tím ale nesouhlasil domácí brankář Teplý. V poslední minutě prvního poločasu ještě dostal šanci domácí Šabacký a to ve formě volného přímého kopu za hranící velkého vápna. S tímto si poradil náramně a krásnou střelou poslal domácí opět do vedení- 3:2.

 

Bratři Tůmové zařídili debakl hostů

Do druhé půlky utkání Pyšel vstoupil velmi aktivně a to se vyplatilo. Už v 50. minutě navýšil vedení domácí střelec Tůma J. po přihrávce Šabackého za obranu- 4:2. O chvíli později a to v 60. minutě hry hostující obraně opět utekl Tůma J. a svým druhým gólem navýšil vedení již na 5:2. Domácí byli od této chvíle lepším týmem na hřišti a iniciativu přebrali právě oni. Výsledek si z přehledem pohlídali a v 85. minutě ještě přidali branku. Tůma J. vyslal svou přihrávkou do brejku Tůmu O., ten poslal míč k levé tyči hostující branky a upravil tak výsledek na konečných 6:2. Domácí tak do Okresního přeboru vstoupili na výbornou a po zásluze utkání vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , D. Šubert [-] (89. L. Šoukal [-] ) , O. Adam [-] , L. Tůma [-] - M. Krištof [-] (50. J. Skryja [-] ) , D. Šabacký [-] (85. F. Dvořák [-] ) , I. Nováček [-] , O. Tůma [-] - J. Höfner [-] (62. M. Štrosz [-] ) , J. Tůma [-] (89. P. Dvořák [-] )

SK Slavia Chlístov
J. Mastný [-] - D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , P. Ježek [-] , Z. Nováček [-] - J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , M. Patočka [-] (62. M. Granát [-] ) - R. Hruška [-] , M. Svoboda [-] -

ŽK: 44. R. Šoukal - 15. L. Hrbáček , 48. M. Svoboda .
Hráči zápasu: O. Tůma , J. Tůma .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: TESAŘ Jiří - KALINA Oldřich, PAVELEC Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.