Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do půl hodiny bylo rozhodnuto o výhře domácích


Branky


22

Zprvu atraktivní duel dvou ofenzivně laděných celků se hned zkraje prvního poločasu zvrtl v jednoznačné představení domácích hráčů. Ti se dostali brzy do vedení a celé první půli dominovali. Přestože v poločase druhém bylo znát zlepšení i na straně hostů, tak kromě jednoho gólů, který skončil v domácí bráně již žádná další branka nepadla a zasloužené vítězství urval tábor Horn Cerekve.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naděje hostů opadly po třiceti minutách hry

Domácí vletěli do utkání skutečně ve velkém stylu. Již po pěti minutách se totiž síť za zády brankaře Macháčka rozvlnila poprvé. Elegantním lobem vyběhnutého gólmana přehodil Michal Martínek, kdy mu míč na kopačky přesně naservíroval Jiří Mezera. Po dvaceti minutách zaskončil všechny přítomné, nejvíce však brankaře Macháčka Petr Biskup, který poslal přímý kop z půlky hřiště rovnou do soupeřovy brány. Že byli domácí při chuti dosvědčil i třetí gól, který zanedlouho padnul rovněž do brány Slovanu. Přihrávku Jana Plachého beze zbytku využil Jaroslav Serbus, který dá se říci, že po necelé půl hodině hry v podstatě definitivně o výhře Horní Cerekve rozhodnul. Jaroslav Serbus mohl přidat i gól na 4:0, jenže jeho samostatný nájezd skrze děravou obranu hostí vychytal David Macháček a alespoň částečně tak odčinil zaváhání při druhém gólu. Tím i první poločas skončil a v domácím táboře mohla panovat zasloužená spokojenost, přestože na hráče čekala ještě druhá pětačtyřicetiminutovka.

Korekci výsledku zařídil Kašparec, to ale bylo vše

Hostující tým z Kamenice nad Lipou by musel ve druhé půli předvést nějaký zázrak, aby mohl alespoň částečně zdramatizovat průběh utkání. Možná, že tomu zázraku ale hosté skutečně věřili. Neuběhlo ani pět minut ze druhého poločasu a stav utkání se měnil znovu, nyní ale z pohledu Slovanu. Zlepšenou hru Kamenické juniorky korunoval gólem Lukáš Kašparec a situace začínala být mnohem zajímavější. Na rozdíl jediné branky se mohli hosté dostat i při následné příležitosti, jenže nebezpečně vyhlížející střela skončila pouze na tyči Chadimovy brány. Většinu druhého poločasu se už poté hrálo pouze mezi šestnáctkami a ani zlepšený výkon Kamenice nad Lipou k dalším brankám nevedl. Ani více významnějších šancí ve zbytku zápasu již k vidění nebylo a tak bylo rozhodnuto o tom, že všechny tři body pro tentokrát zůstávají doma v Horní Cerekvi.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč SK Horní Cerekev): První poločas byla hra z naší strany ještě ucházející, druhý poločas v důsledku střídání příliš fotbalové krásy nenabídl, podle skalních a velmi kritických cerekvických fans byla nekoukatelná. S tím mohu jen a jen souhlasit. Čekají nás další těžká utkání, příští kolo na půdě Slavoje a pak doma lídr tabulky z Pelhřimova. V těchto zápasech můžeme jen překvapit.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Zápas znám pouze přes povídání, pač jsem seděl na lavičce u áčka. Z toho co jsem slyšel, šli domácí rychle do vedení. Druhý gól padl po velké chybě bráchy v bráně. A v zápětí domácí přidali další branku. Celkově domácím první poločas vyšel. Kdyby se ještě Jarda Serbus trefil, mohlo být skóre i vyšší. Druhý poločas jsme převzali iniciativu a hráli jsme lépe než domácí. Přišlo snížení po přihrávce na Kašparce. Jedna naše možnost pak skončila na tyčce. Musím se ale opřít do našeho týmu. Jestli to chceme hrát takhle, tak je to špatný. Plno omluv plus nějaký zranění, to se pak těžko skládá sestava a v tomto týdnu to vyvrcholilo. Aspoň, že někteří nastoupili se sebezapřením, jinak hrozila ostuda. Pro ty co chodí pravidelně, je to s prominutím k nasraní, co se tuhle sezónu děje. V současný době, jsme tým, který může vyhrát i prohrát s kýmkoliv. To mě ale nebaví, pač si myslím, že bychom se mohli pohybovat třeba někde okolo třetího místa třeba. Snad se dáme dohromady, protože takhle to dělat nejde!



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Biskup [-] - J. Havel [-] - M. Martínek [-] , P. Chadim [-] (46. L. Loukota [-] ) , Š. Filsoch [-] , J. Serbus [-] , T. Podařil [-] (51. O. Musil [-] ) , J. Plachý [-] , J. Mezera [-] , J. Razima [-] (6. H. Novák [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , A. Schober [-] (46. P. Tuček [-] ) , J. Strašík [-] - P. Zdeněk [-] (77. P. Šiška [-] ) , M. Strašík [-] , V. Spěváček [-] , D. Růžička [-] - L. Kašparec [-] , J. Růžička [-] (79. J. Poděbradský [-] ) -

ŽK: 82. P. Klusáček .
Hráči zápasu: P. Biskup - L. Kašparec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BABÁK Martin - OŠANEC Jan (N), ZEDNÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jakub Mach
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy minulý víkend prohrály a tudíž budou chtít oba vyhrát. Záleží také na tom, v jaké sestavě se oba týmy sejdou, ale myslím si, že všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Venku není Kamenice nad Lipou tolik silná jako doma a především v Horní Cerekvi to nebude mít lehké. Na svém hřišti totiž SKHC málokdy zaváhá.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích