5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameničtí vrátili Budíkovu překvapivou podzimní prohru i s úroky


Branky


0

V sobotu byly na pořadu dne hned tři zápasy, mezi nimi i souboj mezi favorizovanou Kamenici nad Lipou B proti outsiderovi ze dna tabulky Budíkovu, který bude nejspíše až do konce sezóny bojovat o svou záchranu v soutěži. Už první minuty nasvědčovaly tomu, že domácí se se svým soupeřem mazlit v žádném případě nebudou a během první půle s nimi udělali krátký proces. Druhý poločas už se jen v poklidu dohrával, Kamenice v něm přidala ještě jeden gól, který rozhodl o tom, že si TJ Rovnost Budíkov s sebou domů odveze nepopulárního bůra. Kameničtí tak odčinili překvapivou podzimní prohru z Budíkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suverénní jízda domácích se zastavila na čtyřgólovém vedení

Úvod zápasu se nesl ve vyrovnaném duchu. První minuty přinesly několik chybných přihrávek z domácích kopaček. Klid na domácí straně přinesla čtrnáctá minuta, kdy byl ve vápně faulován Lukáš Kašparec. Následnou penaltu pak s přehledem proměnil Josef Vávra. Kamenice po získaném vedení svého soupeře začala přehrávat. Navzdory domácímu tlaku ale mohli hosté vyrovnat, v ojedinělé šanci se však zaskvěl domácí brankář Přibyl, který v důležitém okamžiku podržel svůj tým. Po půlhodině šli domácí do dvoubrankového vedení, kdy se po kombinaci dostal k míči Vilém Kupka a střelou nedal šanci hostujícímu brankáři Bláhovi. O tři minuty později se pak prosadil i domácí útočník Lukáš Kašparec. Velké šance pak měly i znovu Kupka a Jan Ira, brankou to ale neskončilo. Před poločasem se ale Kamenice mohla radovat počtvrté, když se střelou okolo brankáře prosadil podruhé v zápase Lukáš Kašparec a z pohledu skóre byl zápas rozhodnutý už v prvním poločase, který skončil drtivým vedením domácích 4:0.

Drama se už nekonalo a Kamenice 3 body doma uhájila

Úvod druhého poločasu domácí zaspali, ale kamenická obrana přesto nepustila hostující Budíkov do šance. A tak se popáté v zápase mohli radovat právě domácí, když odraženou střelu doklepl do brány střídající David Růžička. Kamenická juniorka mohla přidat i další branky, střely Jana Nechvíleho a Josefa Vávry se ale neujaly. Domácí pak mohli v klidu prostřídat a závěr zápasu se následně za rozhodnutého stavu spíše už jen dohrával. Favorit si tak připsal zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Ve hře se našli chyby. Zápas jsme ale zvládli vcelku s přehledem a tři body jsme získali po zásluze. Starost, nám ale přináší velká řada absencí, ze kterých by se mohla poskládat v klidu další jedenáctka. Ač máme široký kádr, přijdou zápasy, kdy se to může projevit.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přibyl [-] - P. Klusáček [-] , V. Spěváček [-] , P. Macháček [-] (68. I. Šiška [-] ) , J. Strašík [-] - J. Vávra [-] (78. J. Poděbradský [-] ) , V. Kupka [-] , J. Ira [-] , J. Nechvíle [-] (74. D. Macháček [-] ) - J. Houser [-] (46. D. Růžička [-] ) , L. Kašparec [-] (74. P. Šiška [-] ) -

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - Z. Kratochvíl [-] (73. T. Bleha [-] ) - T. Šeda [-] , M. Kovář [-] , M. Pekárek [-] , J. Zadina [-] , D. Šeda [-] (46. L. Filínský [-] ) , M. Vodrážka [-] , M. Pekárek [-] , J. Vostřejž [-] (46. P. Paclík [-] ) , L. Tománek [-]

ŽK: 13. L. Tománek , 17. J. Zadina .
Hráči zápasu: P. Macháček , L. Kašparec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: POUL Daniel - SCHOBER David (N), HAVEL Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.