0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budíkov s jasným favoritem držel krok, přesto se nakonec musel sklonit


Branky


0

Utkání velkého favorita, dost možná i jednoho z týmů, které pomýšlejí na postup do I.B třídy, Horní Cerekve, proti zatím stále poslednímu celku z Budíkova avizovalo dopředu jednoznačnou podívanou. Podceňovaní domácí ale přesto dokázali se svým soupeřem dlouho hrát vyrovnanou bitvu, při které ale chyběla jedna zásadní věc, a tou byla lepší střelba, která by mohla vést ke gólu. Těžce vybojované 3 body si tak s sebou domů odvezli Cerekvičtí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy své šance neproměňovali a poločasové skóre tak bylo stále otevřené, přesto vedli hosté

To, že SK Horní Cerekev přijede do Budíkova jako velký favorit bylo již dopředu jasné všem. Ačkoliv hosté postrádali několik hráčů základní sestavy, stále měli dostatek osobností, aby utkání rychle rozhodli ve svůj prospěch. Oba týmy se prezentovaly pohledným a bojovným fotbalem, kterému rovněž nechyběly šance, ty ale v drtivé většině případů končily zahazované a promarněné. Diváci se ale gólu přece jenom dočkali. Po půlhodině hry jednu ze svých velkých šancí konečně proměnil Zbyněk Dařílek, který dorážel míč do odkryté brány Budíkova a do vedení tak dle očekávání šla hostující Horní Cerekev. Následovalo i několik budíkovských šancí, útok však nadále zůstával střelecky impotentní. I přes mnoho šancí na obou stranách už do konce prvního poločasu žádný další gól nepadl a rozhodčí tak ukončil první poločas za stavu 1:0 pro hostující celek.

Výhru hostů stvrdil Jakub Havel

I ve druhém poločase bylo k vidění několik více než slibných šancí, avšak bez efektu. Herní převahu se hosté snažili vytvářet svou kombinační hrou, kterou se dostávali k přímému ohrožení soupeřovy branky. To domácí pro změnu spoléhali na nebezpečně zahrávané standartní situace, rovněž bez úspěchu. Konečně na druhý gól se čekalo až do 80. minuty, kdy vedení Horní Cerekve definitivně pojistil dloubáčkem přes brankaře Michala Bláhu Jakub Havel gólem na 2:0. Statečně vzdorující domácí tým nedokázal za celých devadesát minut vstřelit jediný gól a tak se tentokrát musel i přes sympatický výkon, kterým dlouho živil naději na bodový zisk spokojit s prohrou. Budíkovští tak nadále zůstávají v průběžné tabulce na posledním místě, čemuž se s nejhůře střílejícím útokem v soutěži nelze divit.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Michal Bláha (brankař TJ Rovnost Budíkov): Podali jsme jeden z nejlepších výkonů v sezoně a odehráli s Cerekví vyrovnaný zápas, bohužel jsme nedokázali proměnit ani jednu z celkem velkého počtu šancí co jsme si vytvořili.




Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - Z. Kratochvíl [-] (75. P. Paclík [-] ) - D. Šeda [-] , M. Vodrážka [-] , M. Frolík [-] , T. Šeda [-] , M. Pekárek [-] , F. Žáček [-] , J. Zadina [-] , L. Tománek [-] , P. Mraček [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Biskup [-] - J. Havel [-] - L. Loukota [-] , Z. Dařílek [-] , J. Serbus [-] , P. Chadim [-] , Š. Filsoch [-] , M. Kůta [-] , M. Šimák [-] , J. Mezera [-]

ŽK: 22. J. Zadina , 70. P. Mraček - 35. J. Serbus , 55. M. Šimák .
Hráči zápasu: M. Vodrážka , D. Šeda - L. Loukota , M. Šimák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - HAVEL Luboš (N), OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.