1:6
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spící ofenziva Kamenice se konečně probudila, čtyřmi góly na sebe upozornil Aleš Kos


Branky


6. M. Pavlíček - 4. A. Kos , 32. A. Kos , 36. A. Kos , 41. A. Kos , 53. J. Ira , 70. L. Kašparec
0

Na krásném hřišti v Počátkách tentokrát domácí přivítali hosty z Kamenice nad Lipou, kteří sem přijeli navázat na lehce překvapivou výhru nad favorizovanou Horní Cerekví z minulého kola. I Počátky však měly za sebou výhru, kterou si připsaly v Pacově a tak se očekávala otevřená bitva, která mohla dopadnout jakkoliv.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólový střelec Kos strhl utkání na stranu hostů

Stejně jako v minulém kole, tak i tentokrát Kamenice nad Lipou "B" opět počítala řadu ztrát v sestavě. Ani to jí však nezabránilo v tom, aby šla hned ve třetí minutě do vedení, když se z přímého kopu prosadil Aleš Kos. Domácí TJ Spartak Počátky se ale rychlým nástupem soupeře nenechaly zaskočit a brzy vyrovnaly. To se umístěnou střelou za vápnem prosadil Martin Pavlíček. Poté přišel festival zahozených příležitostí především hostujícího týmu, což je jejich velkou bolestí již od začátku sezóny. Přesto šli do vedení právě hosté a to ve třicáté druhé minutě, kdy se opět prosadil Aleš Kos. S již dvougólovým útočníkem Kamenice si domácí nadále vůbec nevěděli rady. Ten si na hřišti prakticky dělal, co chtěl a devět minut před poločasem si na své konto připsal hattrick. Chvíli před poločasem se Aleš Kos prosadil již počtvrté, tentokrát po centru hlavou a prozatimní stav 1:4 nedával domácím mnoho naději do druhého poločasu na zvrat.

Kamenice se prosadila ještě dvakrát

Druhý poločas rovněž zastihl v lepším rozpoložení hostující TJ Slovan. Osm minut po přestávce se prosadil střelou okolo brankáře Jan Ira a o výhře Kamenické juniorky bylo prakticky rozhodnuto. Hra se po této brance přeci jenom vyrovnala a i domácí se občas dostali do zakončení, gól to však v ani jednom případě nepřineslo. Když se navíc sedmdesáté minutě prosadil po rohovém kopu hostujícího celku hlavou Lukáš Kašparec, bylo definitivně za stavu 1:6 rozhodnuto. Kamenice nad Lipou "B" si tak zaslouženě připsala tři body do tabulky a alespoň pro tentokrát dala, při pohledu na skóre, zapomenout na střeleckou impotenci z předchozích kol.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč Kamenice nad Lipou "B"): Odehráli jsme velice dobré utkání. Domácí Počátky nám nechávali hodně volného prostoru, což nám vyhovovalo. Vytvořili jsme si řadu šancí a tentokrát jsme se i dokázali prosazovat.



Sestavy


TJ Spartak Počátky
J. Sálus [-] - M. Žižka [-] , T. Váňa [-] , L. Matys [-] , R. Měkuta [-] , J. Poslušný [-] (59. M. Tesař [-] ) , M. Valeš [-] , J. Doležal [-] (74. T. Švec [-] ) , T. Pavlíček [-] , M. Pavlíček [-] , Z. Mocek [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Votápek [-] - P. Macháček [-] (76. D. Macháček [-] ) , J. Pfaur [-] , A. Schober [-] , L. Novák [-] - J. Nechvíle [-] (70. I. Šiška [-] ) , J. Strašík [-] , V. Kupka [-] , J. Ira [-] - L. Kašparec [-] , A. Kos [-] (79. P. Šiška [-] ) -

ŽK: 63. Z. Mocek , 63. J. Doležal - 66. P. Macháček .
Hráči zápasu: A. Kos .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SVOBODA Jan - BRÝNA David (N), ZEDNÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.