2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 15:00

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Budíkova vystřílely nové posily


Branky


0

V pozici favorita nastupoval do tohoto utkání "B" tým z Kamenice nad Lipou. Budíkov se však vzepřel všem odhadům a navázal tam, kde skončil v minulé sezóně, čistým kontem a pohodlnou výhrou. Bohužel pro Kamenici, jejich mizérie z venkovních hřišť nadále přetrvává. Prohra s Budíkovem je toho jasným důkazem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zápasu dominovali, přesto se jim "povedlo" inkasovat jako prvním

Do první utkání nové sezóny vstoupil Budíkov s několika novými hráči v sestavě a ze začátku to na výkonu, který měl k ideálu daleko, bylo znát. Už od první minuty měla Kamenice nad Lipou "B" více ze hry a kombinační hrou se dostávali před vápno, kde však vázlo zakončení. Hned tři vyložené příležitosti skončily mimo bránu. Domácí mohli soupeře ztrestat ve 30. minutě, svou gólovku ale Zdeněk Kratochvíl spálil. Následný tlak Kamenice přečkal Budíkov bez újmy a ve 37. minutě se dočkal i prvního gólu. Nedorozumění mezi obráncem Lukášem Hadačem a brankařem Davidem Macháčkem využila nová posila, Zdeněk Kratochvíl, který poslal míč do odkryté brány a napravil tak své zaváhání z předchozích minut. Těsně před odchodem do šaten selhal v zakončení domácí Tomáš Šeda, jehož hlavičku do prázdné brány stihl brankař Macháček zlikvidovat. Do kabin šli tak hráči Kamenice s tím, že musí urychleně něco zlepšit. Prohrávat s outsiderem poté, co byl jejich tým herně značně lepší, to není zrovna ideální situace.

Místo zvratu přišel druhý gól Budíkova

Hosté se i nadále dostávali do šancí, místy měli až drtivou převahu, ale špatné zakončení, nebo brakař Bláha, nedávali Kamenici nad Lipou šanci na zvrat. Kuriózní situace nastala v 67. minutě, když nákop z vlastní půlky další domácí posily, stopera Luďka Tománka, jistil hostující brankař David Macháček až do branky a domácí Budíkov se tak dostal hodně snadno k další brance. Z jalového výkonu přešla Kamenice nad Lipou "B" do křeče, ani několik přímých kopů kolem vápna ke gólu nevedlo, a domácí si už celkem pohodlně došli k prvnímu letošnímu vítězství, kterým si rozhodně zvedli sebevědomí před dalšími boji. Naopak Kamenice znovu v praxi předvedla, kde je jejich největší bolest. Venkovní zápasy zkrátka neumí. Ač předvedli velmi dobrý výkon, který by je řadil ke špičce soutěže, tak s takovouto koncovkou to budou mít znovu velmi těžké.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Michal Bláha (brankař TJ Rovnost Budíkov): Na našem prvním zápase byla znát nesehranost, přišlo několik nových hráčů a tréninků nebylo zatím na sehrání se dost. Přesto se nám podařilo udržet nulu což byl v minulé sezoně obrovský problém. Po chybách obrany a brankáře Kamenice se nám podařilo 2x skórovat a tak jsme důležitý vstup do sezony zvládli, navíc proti týmu, který určitě moc bodů ztrácet nebude.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč Kamenice nad Lipou "B"): Nevím no. Hra vypadala i celkem dobře. Kombinace nám vycházeli. Zradilo nás ale absolutně zakončení. Při té řadě šancí, které jsme nedali, přišel trest. Dostat takové dva góly po obrovských chybách, kdy dostaneme například ze šedesáti metrů branku, není normální. Dneska jsme si prohráli zápas absolutně sami.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - J. Vostřejž [-] (68. T. Bleha [-] ) , F. Žáček [-] , L. Tománek [-] , M. Vodrážka [-] , T. Janák [-] - P. Paclík [-] (68. J. Novák [-] ) , J. Zadina [-] , M. Kovář [-] , T. Šeda [-] (87. D. Šeda [-] ) - Z. Kratochvíl [-] -

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - L. Hadač [-] (65. J. Pfaur [-] ) , V. Spěváček [-] , A. Schober [-] (46. J. Strašík [-] ) , L. Novák [-] - M. Dejmek [-] , J. Houser [-] , J. Tětiva [-] , J. Ira [-] - L. Kašparec [-] (65. D. Růžička [-] ) , O. Joza [-] (87. P. Šiška [-] )

ŽK: 84. J. Zadina , 86. Z. Kratochvíl - 35. L. Hadač , 42. J. Tětiva .
Hráči zápasu: J. Vostřejž , Z. Kratochvíl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - ŠENIGL Jiří, DOLEJŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.