2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravský Beroun vrátil Rapotínu podzimní porážku


Branky


0

24. kolo 1.A tř. sk. A svedlo dohromady celky Moravského Berouna a Rapotína. Ani jeden z týmů nemá v posledních zápasech zrovna oslnivou formu a čekalo se tedy, s čím oba týmy vyrukují. Poslední vzájemné utkání vyhrál na podzim Rapotín jednoznačně 3:0. I tentokrát zůstaly body na domácí půdě a po brankách Klusáka a Horáka Beroun zvítězil 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapotín vstoupil do zápasu vůbec nejhorším možným způsobem. Po chybě hostující obrany dokázal domácí útočník Klusák poslat svůj tým bez problémů do vedení. To vše již ve druhé minutě. Čekalo se tedy na odpověď hostů. Ta mohla v podobě gólu přijít v 15. minutě, ale Indrovu střelu z první dokázal brankář Baroš vytěsnit na roh. Další příležitost hostů přišla ve 25. minutě, kdy se dostali do rychlého přečíslení, ale veškerá snaha byla zmařena nepřesnou přihrávkou Březiny. Těsně před poločasovou přestávkou se do zajímavé příležitosti opět dostal hostující Indra, ale jeho střela zpoza šestnáctky skončila pouze nad brankou domácího Baroše. Více šancí tedy měli hosté, na světelné tabuli ale svítilo skóre 1:0.

Druhý poločas začali hráči Rapotína výrazně lépe než ten první. V padesáté minutě se po krásné kombinaci dostal do šance Březina, ale Baroš byl opět na svém místě a střelu vyrazil na roh. Deset minut před koncem se dostali do šance i domácí. Po závaru několikrát na hráče Berouna zívala prázdná brána hostů, ale žádný z nich nedokázal míč dopravit do sítě a Rapotín tedy stále živil šance na vyrovnání. Těsně před koncem ale veškeré šance na bodový zisk hostů utnul Horák. Tak jako v prvním případě, i tento gól domácích padl po nedorozumění v hostující obraně. Výsledek je pro hosty zřejmě krutý, šťastnější byli ale tentokrát hráči Moravského Berouna. 



Sestavy


TJ Granitol Moravský Beroun
L. Baroš [-] - D. Klössel [-] , R. Pavlas [-] , J. Mikulanin [-] , J. Šlížek [-] - R. Švanda [-] , P. Frančák [-] , D. Lacman [-] , R. Vlček [-] - T. Klusák [-] , N. Malinovský [-]

TJ Jiskra Rapotín
V. Mošonec [-] - B. Hudec [-] , M. Holomek [-] , M. Kocourek [-] , O. Vicenec [-] - M. Kocourek [-] (67. L. Čech [-] ) , T. Indra [-] , T. Valenta [-] , Š. Hudec [-] , P. Žerníček [-] (78. P. Končický [-] ) - M. Březina [-]

Hráči zápasu: L. Baroš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.