2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štíty uhrály důležité tři body s Bělkovicemi.


Branky


0

ve 24. kole 1.A tř. sk. A hostily Štíty celek Bělkovic. Hosté byli vinou absencí nuceni výrazně omladit sestavu. I proto nedokázali vstřelit ani gól, sami dva inkasovali a ze Štítů odjíždí bez bodu. Domácí si tak připsali důležité tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělkovice se ve Štítech musely obejít hned bez šestice hráčů a domácí toho hodlali využít. Už od začátku zápasu se snažili vstřelit gól a výrazně udávali tempo hry. Z počátečního tlaku si ale vypracovali pouze několik rohů a standartních situací, které hostující obrana dokázala odvrátit. Ve 12. minutě krásně zakroutil Mir. Sklenář přímý kop pod břevno domácí branky, brankář ale dokázal efektním zákrokem vytlačit míč na roh. Domácí ve snaze strhnout výsledek na svou stranu kupili hromadu chyb, hosté ale nedokázali několik slibných brejků přetavit v branku, většinou kvůli vlastním nepřesnostem. Remíza se o poločase zdála být zaslouženou. 

Druhý poločas pokračoval prakticky ve stejném duchu a domácí ještě přidali na bojovnosti a důrazu. Důraz byl rozhodujícím faktorem i v 55. minutě. První střelu Vidrman ještě dokázal vyrazit, na dorážku už byl krátký a domácí se tedy dostali do vedení. Druhý gól Štítů padl po neobvyklé situaci. Na hranici vápna byl nejspíše faulován hostující Hložánka a všichni hráči přestali hrát v domnění, že bude odpískán přímý kop. Píšťalka rozhodčího ale zůstala němá a domácí se tedy rozhodli v duchu fair play vrátit míč Bělkovicím. Ty se ale hned z následného pokusu o založení akce dopustily hrubé chyby, Štíty dokázaly toto zaváhání využít a vedly už o dvě branky. O pár minut později sudí nejspíše odpustil hostům penaltu po faulu na domácího útočníka. Bělkovice se nevzdaly a snažily se utkání alespoň zdramatizovat, slibnou šanci však nevyužil Kluka. Domácí se ještě dostali do několika zajímavých příležitostí, ale zásluhou Vidrmana už další gól nepřidali. Štíty si tedy připsaly tři body za výhru 2:0.



Sestavy



SK Bělkovice-Lašťany
T. Vidrman [-] - M. Svrčina [-] , J. Theimer [-] , V. Zdráhal [-] , M. Sklenář [-] - R. Kluka [-] , D. Hložánka [-] , M. Sklenář [-] - P. Krzyžánek [-] , P. Dittrich [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.