3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovír v Jeseníku vyloženě nezklamal. I tak ale odjíždí s prázdnou.


Branky


0

Ve 24. kole 1.A tř. sk. A se Černovír ocital v nezáviděníhodné pozici. V jedenácti hráčích se totiž na hřišti Jeseníku pokoušel doslova o zázrak. I když hosté vyloženě nevyhořeli, rozdíl mezi oběma týmy byl patrný a po dvou gólech kanonýra Woitka a jednom gólu Minky si Jeseník připsal devátou výhru v řadě. Hosté pouze korigovali brankou J. Špičky a domů odjížděli bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Při pohledu na tabulku nemohlo být o favoritovi pochyb. Zatímco Jeseník je jistým postupujícím, Černovír se krčí na spodních příčkách a nemůže si být jistý účastí v soutěži i pro příští sezonu. Hostům navíc z různých důvodů chybělo hned osm hráčů, a do Jeseníku tedy přijeli v pouhých jedenácti lidech. V základní sestavě si navíc nelehkou premiéru odbyl Jan Hanousek, hráč ročníku 1999. Nutno podotknout, že svou roli v mezích možností zvládl.

Od první minuty bylo jasné, jakým směrem se utkání bude vyvíjet. Domácí drželi míč na kopačkách a hosté, stažení na svou polovinu, vyčkávali. Při pohledu na okleštěnou sestavu, ve které hosté přijeli, se ani nedal očekávat jiný průběh. Domácí dobře kombinovali, vyměňovali si přihrávky, ale zhuštěný prostor před šestnáctkou hostů a zodpovědná hra Černovíra, nedávala hráčům Jeseníku šancí tolik, na kolik jsou zvyklí. A když už domácí objevili nějakou skulinku mezi obranou hostů, podržel brankář Gross, který v prvním poločase předvedl dobrý výkon. Ve 14. minutě byl ale krátký na dalekonosnou střelu Minky, který se trefil parádně. Celý poločas se odehrával jasně v režii domácích a očekávaly se další branky v síti hostů. 

Obraz hry se nezměnil ani po pauze a Jeseník pokračoval v dobývání obranných valů Černovíra. V 62. minutě se domácí radovali podruhé, když se po přesném centru Nepožitka na zadní tyč trefil hlavou Woitek. Hosté ale nesložili zbraně a Jan Špička pěknou střelou za hranicí šestnáctky za pomocí tyče snížil na rozdíl jediné branky. Tato trefa znamenala první inkasovaný gól Jeseníku na domácí půdě na jaře a teprve čtvrtý v celé sezóně. Definitivně odpor Černovíra domácí zlomili o pár minut později, když se po centru Furika podruhé v zápase trefil opět hlavou Woitek. Ten má tuto sezonu skvělou formu a připsal si již 23 přesných zásahů. Další branky už v utkání nepadly a domácí si tedy připsaly poměrně snadnou výhru, i když skóre mohlo být o něco vyšší.  



Sestavy


FK Jeseník
M. Vrána [-] - J. Vavrač [-] (55. J. Nepožitek [-] ) , V. Keltner [-] , D. Macura [-] , P. Glac [-] - M. Hanzlík [-] , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , P. Plhák [-] (71. M. Furik [-] ) - P. Kysela [-] , L. Woitek [-]

TJ Slovan Černovír
J. Gross [-] - L. Murárik [-] , P. Švajda [-] , J. Judas [-] , A. Špička [-] - J. Hanousek [-] , K. Okleštěk [-] , P. Vyroubal [-] , J. Špička [-] - R. Pučálka [-] , M. Špička [-]

Hráči zápasu: L. Woitek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.