1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 10:00

23.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština si odvezla 3 body z Černovíra.


Branky


0

Na jaře trápící se Slovan Černovír potřeboval ve 23. kole 1.A třídy sk. A nutně vyhrát, aby se vyhnul bojům o záchranu, do kterého je namočeno víc klubů. Soupeřem mu byl tým Leštiny, který se pohybuje na předních příčkách a podobné starosti ho nečekají. Černovíru se ale zvítězit nepodařilo, dokonce neuhrál ani bod a sestupové práce ho zřejmě budou čekat do posledního kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ten, kdo se jen trochu zdržel a nestihl začátek zápasu, mohl litovat. Hosté se hned ze začátku 1. poločasu z nenápadné šance a chybě brankáře Sedláře dostali do vedení. Dlouhý centr propadl až k domácímu brankáři a ten míč vyboxoval pouze do dobíhajícího hráče hostů, od kterého se balon odrazil do brány. O pár minut později mohl vyrovnat domácí kapitán Vyroubal, ale z malého vápna míč napálil přímo do brankáře. Na dlouhé minuty byla tato akce jedinou. Ve 35. minutě se po přímém kopu dostal odražený míč k A. Špičkovi a ten střelou na zadní tyč vyrovnal stav zápasu na 1:1. Opticky měli černovírští míč víc na kopačkách, ale k šancím to nevedlo. 

V poločase druhém se čekalo, s čím přijdou domácí, kteří nutně potřebovali vyhrát. Šance se ale rodily pouze na druhé straně, než by domácí chtěli. První šanci ještě hosté neproměnili, když Sedlář vychytal nájezd hráče Leštiny. V 65. minutě už ale hosté svou šanci využili. Z další nenápadné akce a chybě v komunikaci mezi obránci a brankářem Sedlářem se k míči dostal hostující útočník, který přehodil golmana a dostal hosty podruhé do vedení. Domácí se již do žádného tlaku nedostali, zápas se už pouze dohrával a po dalším nepovedeném zápase čeká černovírské hráče boj o záchranu.  Leština si připsala další tři body do tabulky a po 23. kole je na 4. příčce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černovír
Marek Havelka (nejlepší střelec domácích, nehrající pro zranění): Dnešní utkání jsme nutně potřebovali vyhrát, abychom se vzdálili sestupovým příčkám. Po neproměněných šancích a dvou smolných gólech se nám to ale nepovedlo. Jsme tedy po zápase zklamaní, ale rozhodně boj o záchranu nevzdáváme. Máme 3 kola do konce sezóny a všechno máme ve vlastních rukách.




Sestavy


TJ Slovan Černovír
J. Sedlář [-] - L. Murárik [-] , M. Géc [-] , J. Judas [-] , A. Špička [-] - P. Ježo [-] , P. Švajda [-] , P. Vyroubal [-] , J. Špička [-] - D. Zdráhal [-] ( T. Kesler [-] ) , E. Pulkert [-] ( R. Pučálka [-] )


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.