2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělkovice si poradily s Mor. Berounem


Branky


0

Ve 23. kole hostil tým Bělkovic soupeře z Moravského Berouna. Hosté v jarní části sezony uhráli na hřištích soupeřů doposud pouhé tři body za vítězství ve Štítech. V Bělkovicích další body nepřidali, domácí svou bránu bez problémů ustrážili, k tomu přidali dvě branky a připsali si další výhru do tabulky. Jedinou kaňkou pro domácí bylo nepříjemné zranění Vlasáka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělkovice chtěly potvrdit zlepšené výkony z posledních týdnů a od začátku zápasu udávaly tempo hry. Už v 8. minutě zápasu se navíc dostaly do vedení, když se po dlouhém autu trefil hlavou Zdráhal. Hosté po brance převzali otěže zápasu, měli více ze hry, ale k žádným vyloženým šancím to nevedlo. Jedinou šanci na vyrovnání neproměnil hostující útočník po rychlém přečíslení 3 na 2, které zakončoval střelou vedle. Za domácí orazítkoval krásnou střelou břevno domácí Mir. Sklenář. Ve hře bylo stále hodně nepřesností a nehrál se příliš pohledný fotbal. 

Ve druhé půli už byli domácí aktivnější a vytvořili si více šancí. V 60. minutě zvyšoval na 2:0 Forejt, který proměnil nařízenou penaltu. Ten, zejména svým pohybem, dělal hostujícím hráčům velké problémy a domácí se dožadovali i dalších odpískaných pokutových kopů po zákrocích na jeho osobu. Poté se 2x řítil sám na branku Berouna mladý útočník Bělkovic Dittrich, ale jednou pouze přestřelil a podruhé nechal vyniknout hostujícího brankáře Baroše. Podobný (ne)úspěch měl Turečkův samostatný nájezd, ten si také vylámal zuby na Barošovi. Nepříjemné zranění se stalo domácímu útočníkovi Vlasákovi, který po faulu ošklivě upadl, poranil si rameno a musel být odvezen sanitkou. O pár minut později měly Bělkovice další šanci na zvýšení náskoku, ale Svrčinova střela orazítkovala tyč. Po trestném kopu Forejta a skvělém zákroku Baroše, se sám před prázdnou bránou objevil Michal Sklenář, ale hlavičkoval těsně vedle. Hosté hrozili z rychlých protiútoků, ale buď je zastavila domácí obrana nebo zasáhl domácí brankář Vidrman. Dalších šancí už se diváci nedočkali a Bělkovice si tedy po zlepšeném výkonu ve druhém poločase připsaly tři body. 



Sestavy


SK Bělkovice-Lašťany
T. Vidrman [-] - P. Zeman [-] , J. Theimer [-] , V. Zdráhal [-] , M. Sklenář [-] - M. Stach [-] , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , K. Forejt [-] - P. Dittrich [-] , P. Tureček [-] (61. L. Vlasák [-] )


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.