J. Zejda 67.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice vyloupila Stařeč


Branky


0

Zachranářský souboj mezi Starčí a Nedvědicí dopadl lépe pro hosty, kteří si odvezli důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škutchan poslal hosty do vedení

Ve Starči se utkaly týmy, kterým zatím sezóna nevychází podle představ. Oba celky svůj poslední zápas zvládly, a tak se po volnu v minulém víkendu hrálo o to, kdo lépe zakončí podzim. Domácím chyběl Marek Vodička a Martin Linhart, který zůstal na střídačce.

 

Hosté šli do vedení již v 5. minutě, kdy Filip Škutchan potrestal chybné vyhození domácí brankáře Obůrky - 0:1. Na druhé straně měli šance Michal Vodička a Zejda, ale síť za Tužinského zády nerozvlnili.  

Domácí jen snížili

V 65. minutě si do své sítě Dominik Obůrka srazil střelu Vašíčka - 0:2. O dvě minuty později však domácí snížili, když se trefil Jakub Zejda. Domácí začali zvyšovat obrátky a hnali se za vyrovnáním. Více šancí však měli hosté, kteří chodili do otevřené obrany Starče. Jenže Bracek nastřelil tyč, Vašíček trefil spojnici a Škutchan z velkého vápna vyslal jen slabou střelu doprostřed branky. Když se střelecky neprosadili ani domácí, tak bylo jasné, že ze Starče odjedou hosté z Nedvědice s třemi cennými body.

 

Stařeč se od spodku tabulky neodpoutala a na jaře ji čekají těžké záchranářské boje. Nedvědice se výhrou posunula do klidnějších vod ve středu tabulky.


Zdroj: https://zdarsky.denik.cz/fotbal_region/nedvedice-zvladla-dohravku-na-jednicku-20171106.htm



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Michal Frýbort (asistent): Nedá se toho moc hodnotit, prohráli jsme důležitý zápas, ve kterém jsme chtěli bodovat. Terén byl docela složitý, my jsme se s tím pořádně nevyrovnali a po takových gólech zadarmo jsme nechali soupeře vyhrát. To nás mrzí, protože jsme minimálně na bod měli.

SK Pernštejn Nedvědice
Michal Havlíček (hrající trenér): Jsou to důležité tři body. Musíme se dobře připravit na jaro, abychom sezonu dohráli v klidném středu tabulky. Měli jsme víc šancí než domácí, kteří na bránu pořádně nevystřelili. Odehráli jsme to hodně defenzivně, ale venku se to tak hraje,



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - J. Zejda [-] , R. Ježek [-] , M. Bříza [-] , F. Strouha [-] , D. Tomek [-] (75. M. Linhart [-] ) , M. Kaňka [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , L. Lauš [-] , V. Smejkal [-] (84. J. Daňhel [-] )

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - D. Bracek [-] (79. D. Houdek [-] ) , M. Havlíček [-] , D. Mareš [-] (46. L. Trdý [-] ) , L. Jirásek [-] , V. Štefka [-] , R. Krejčí [-] , J. Burýšek [-] , Z. Prudký [-] , M. Vašíček [-] , F. Škutchan [-]

ŽK: 62. D. Tomek , 69. M. Kaňka , 89. M. Vodička .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: HÁNA Samuel - DOSKOČIL Pavel, BURZA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.