0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šimončič rozhodl o výhře Bíteše


Branky


0

V Hartvíkovicích padla jediná branka. Tu vstřelil Michal Šimončič a bítešští tak z Hartvíkovic odjeli s třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po první půli vedli

K Dalešické přehradě se vydala Velká Bíteš, která chtěla napravit dvě předchozí domácí zaváhání. Hartvíkovicím se po vydařeném vstupu do sezóny přestalo dařit a zabředly do bojů o záchranu.

 

Hostům vyšel úvod zápasu mnohem lépe, když se v prvních deseti minutách dostali do třech velkých šancí. První však skončila vedle branky, druhá na tyči a při třetí se blýskl gólman Kazatel. Domácí zahrozili pouze díky Martinovi Kopuletému, kterého do brejku vyslal Horký, ale skóre se neměnilo. Ve 38. minutě propadli domácí na kraji hřiště a Michal Šimončič poslal svůj tým do poločasového vedení 1:0.

Ve druhém poločase branka nepadla

Ve druhé půli se hrála vyrovnaná kopaná. Více šancí však měli přece jen hosté, ale Kazatel několikrát svůj tým podržel. Domácí zahrozili snad jen střelou Davida Kopuletého a přímým volným kopem Michala Závišky, se kterým si skvěle poradil hostující brankář Karel Janoušek. Hartvíkovičtí se sice snažili, ale byli nepřesní, což je sráželo. Zbytek zápasu se tak odehrál ve středu pole a rezerva Velké Bíteše se po dvou nezdarech odpíchla na dostřel špičce tabulky.

 

Hartvíkovicím poslední podzimní zápas nevyšel a po dobrém startu sezóny přezimují ve spodních patrech tabulky. Bítešští mohou být s podzimem spokojení.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Byl to takový remízový zápas, ale asi si to hosté zasloužili vyhrát, protože měli i více šancí. Bohužel po dobrém začátku soutěže, kdy jsem pomýšlel na lepší střed tabulky, budeme bojovat o záchranu.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hráč): Utkání jsme měli prakticky celý zápas pod kontrolou, herně jsme byli myslím malinko lepší, šancí jsme měli na tři zápasy, ale dnes jsme dopláceli na chabou produktivitu v zakončení, kdyby v 10.minutě bylo po zápase nikdo se nemohl divit. Naštěstí jsme alespoň jednu šanci dokázali využít a dovést zápas do vítězného konce.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
J. Kazatel [-] - M. Malý [-] , M. Záviška [-] (65. P. Vlk [-] ) , M. Sýkora [-] , J. Sýkora [-] - M. Outulný [-] , D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] , A. Janda [-] (73. V. Rous [-] ) - M. Kafka [-] , M. Kopuletý [-]

FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] - L. Pelikán [-] , L. Kopáček [-] , O. Švanda [-] , M. Ivančík [-] - T. Loup [-] , M. Šimončič [-] (59. T. Dobeš [-] ) , T. Nekuda [-] , M. Klusák [-] (67. M. Švanda [-] ) , O. Bartošek [-] - J. Jelínek [-] (76. O. Říha [-] ) -

ŽK: 41. D. Horký , 50. M. Kopuletý , 55. M. Malý , 64. D. Kopuletý , 67. M. Outulný , 70. A. Janda , 88. M. Sýkora - 25. M. Klusák , 44. T. Loup , 56. O. Švanda .
Hráči zápasu: J. Kazatel - M. Šimončič , L. Kopáček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - KREJČA Jan, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.