Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov po šesti kolech vyhrál


Branky


1

Domácí potřebovali vyhrát, a to se jim s Hartvíkovicemi povedlo, i když dohrávali v devíti hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v první poločase

Štěpánov nutně doma potřeboval potvrdit cenný bod z Polné. Hartvíkovicím se po solidním úvodu soutěže přestalo dařit a propadli se až do spodních pater tabulky.

 

Jako první se v zápase prosadili hosté, když se v 19. minutě po chybě domácí obrany prosadil Jakub Sýkora - 0:1. Štěpánov však záhy díky Kintrovi vyrovnal a začínalo se znovu - 1:1. Ve 40. minutě prvního poločasu se po další domácí chybě dostal k míči Martin Kopuletý a poslal hosty do vedení - 1:2. Do kabin se však odcházelo za nerozhodného stavu, když se těsně před přestávkou prosadil střelou z dálky Jan Ludvík. 

Ludvík domácím zajistil výhru

Druhá půle patřila domácím, kteří byli lepší i po 60. minutě, kdy byl vyloučen domácí Hrubeš. Chvíli na to totiž vybojoval míč Ludvík a krásnou samostatnou akci zakončil přesnou střelou, na kterou Chalupa nedosáhl - 3:2. O pět minut později však bylo znovu vyrovnáno. To se po akci z levého křídla podruhé v zápase prosadil Jakub Sýkora - 3:3. V 75. minutě vzal osud utkání do rukou Jan Ludvík, který prošel obranou hostů a završil svůj hattrick. Štěpánov vedl 4:3. Poté hosté dostali domácí obranu pod tlak, ale z branky se neradovali. V 88. minutě domácí uklidnil Kovalchuk, který stanovil konečný výsledek na hokejových 5:3 pro Štěpánov. Nic na tom nezměnila ani druhá červená karta pro domácí, kterou v závěru obdržel Novák.

 

Štěpánov se po šesti kolech raduje z výhry a o příštím víkendu zajíždí do Velkého Beranova. Hartvíkovice se v posledním zápase utkají s rezervou Velké Bíteše.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Jiří Lukášek (trenér): Důležité bylo, že jsme stihli do přestávky vyrovnat. Ve druhém poločase jsme byli lepší, a to i po vyloučení Hrubeše. Konečně jsme dokázali dát branky, za což musím pochválit hlavně Ludvíka, který si prakticky všechny branky sám vypracoval.




Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - D. Fiala [-] (46. P. Janáček [-] ) , J. Ludvík [-] , V. Kutnyk [-] , D. Kintr [-] (82. A. Janeček [-] ) , T. Richter [-] (65. J. Veselský [-] ) , V. Kovalchuk [-] , V. Sedláček [-] , M. Novák [-] , T. Brázda [-] , O. Hrubeš [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Malý [-] , M. Kafka [-] , M. Sýkora [-] , M. Outulný [-] - M. Kopuletý [-] , M. Záviška [-] , D. Horký [-] , A. Janda [-] (46. P. Vlk [-] ) - J. Sýkora [-] , M. Outulný [-] (79. V. Rous [-] )

ŽK: 33. T. Richter , 45. O. Hrubeš , 84. J. Ludvík - 24. M. Outulný , 42. M. Malý . ČK: 60. O. Hrubeš , 90. M. Novák .
Hráči zápasu: J. Ludvík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - MYŠKA Roman, JŮDA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2017 17:07
Domací překvapí a získají cenný bod