Rapotice po devíti zápasech prohrály


Branky


1

Velký Beranov přijel do Rapotic povzbuzený velmi dobrými výsledky z poslední doby. Svoji pohodu hosté v Rapoticích potvrdili a ukončili rapotickou sérii bez prohry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Eliáš poslal hosty do vedení

Do Rapotic přijel Velký Beranov, který si po výhře nad Rantířovem chtěl připsat body i proti prvnímu týmu tabulky.

 

První šanci si na své konto připsaly Rapotice. Martin Laš pěkně vysunul kanonýra Michala Sobotku, ale toho vychytal Dvorský. Hostující brankář se blýskl i po nepřímém volnému kopu za malou domů. Milan Laš přistrčil míč Sobotkovi, ale ten Marka Dvorského nepřekonal. Skóre zápasu se změnilo v 26. minutě. Domácí ztratili míč ve středu pole a po skvěle vyřešené brejkové situaci se z branky mohl radovat Kamil Eliáš - 0:1. Tato branka rapotické přibrzdila a do přestávky již branka nepadla.

Domácí nedokázali srovnat

Hosté z Velkého Beranove se ve druhé půli soustředili na defenzivu, a to se jim dařilo. Působili totiž kompaktně a organizovaně. Domácí se sice snažili a hráli lépe než v prvním poločase. Ve druhém poločase se však dostali jen do dvou šancí. Nejdříve se do solidní pozice dostal Martin Laš, ale hostující svatyni vůbec netrefil. V závěru se k hlavičce dostal Michal Sobotka, ale jeho střelu Marek Dvorský dokázal vyrazit. Beranovští jako první dokázali vyhrát v Rapoticích. 

 

Rapotice si svoji podzimní derniéru odbudou v Lukách nad Jihlavou. Velký Beranov na svém hřišti přivítá poslední Štěpánov.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Karel Kovařík (trenér): Hosté hráli velmi dobře v defenzivě. První poločas se nám nepovedl, poté jsme se sice zlepšili, ale branku jsme nevstřelili. Mrzí mě, že jsme tento důležitý zápas nezvládli.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Zápasu vládly spíše obrany, těch několik málo šancí na obou stranách končilo špatným řešením nebo si to brankáři pohlídali. Nám se povedl jeden brejk, což nám pomohlo. Druhou půli jsme odehráli organizovaně v obraně a domácí se do šancí dostávali výhradně z dlouhých balonů. Velkou šanci v závěru domácím skvěle chytl Marek Dvorský.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: SLIŽ Emil - NOVOTNÝ František, PŘÍKAZSKÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2017 17:06
Domací posílili kádr a od té doby neprohráli.S Beranovem to bude ďelba bodů.