M. Havlíček 3. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice těsně zdolala Bohdalov


Branky


3. M. Havlíček (p.)
1

Bohdalov přijel do Nedvědice bez kapitána Doležala, potrestaného Pavla Neumana i zraněného Koukala. Domácím stačila k zisku tří bodů Havlíčkova penalta z úvodu zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Havlíček otevřel skóre

V Nedvědici se střeli poslední dva vítězové žďárského okresního přeboru, přičemž ani jednomu týmu sezóna nevychází dle představ, a tak šlo o to, kdo se odpoutá ze spodních pater tabulky.

 

Zápas začal pro Bohdalov nešťastně, již v první minutě, když po naprosto zbytečném rohovém kopu a odraženým míčem bohdalovské obrany na hranici velkého vápna, se metr nad zemí střetla noha Zdeňka Novotného s nohou domácí Jakuba Douška, což rozhodčí Nenadál posoudil jako šlapák a ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil kapitán domácích Michal Havlíček a penaltu proměnil – 1:0. Opaření hosté nedokázali v této chvíli vzdorovat Nedvědici, kterou laciná branka nakopla. Vyloženou šanci si však domácí nedokázali vytvořit. Bohdalov se postupně dostával do hry, ale jasnou šanci si vytvořit rovněž nedokázal. Hra se odvíjela od vápna k vápnu, kopalo se pár rohových kopů, ty ale obrany obou týmů dokázaly vždy odvrátit.

Ve druhém poločase branka nepadla

Do druhé půli se hosté pokusili hru oživit mladíčkem Filipem Boháčkem, ale ani on se nedokázal vážněji prosadit. Bohdalov převzal iniciativu, byl více na míči, prosazoval se i kombinačně, ale vše končilo před vápnem domácích. V 73. minutě zahrozil střídající Pokorný, ale bombou z blízka vyprášil jen rukavice domácího brankáře Michala Tužinského. Hosté s se snažili vehementně o vyrovnání, útok za útokem se valil na domácí defenzivu, ale záložní řada nedokázala vymyslet finální přihrávku. Hosté měli ještě několik standardních situací, ale ani po nich se neprosadili.

 

Nedvědici čeká v posledním kole velmi důležitý zápas ve Starči. Bohdalov se pokusí zlomit osmi zápasovou sérii bez výhry doma s Rantířovem.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Věděli jsme, že nás s nováčkem soutěže nečeká nic jednoduchého, a to se také potvrdilo. Pomohla nám rychlá branka z penalty. Kvalita fotbalu nebyla nijak dobrá. Hodně nakopávaných balonů, nepřesností a hodně soubojů. Zápas se nám však podařilo udržet na výsledku 1:0 díky výbornému výkonu Michala Tužinského. Průběh zápasu ani náš výkon nebyl sice moc kvalitní, nicméně tři body jsou pro nás velmi důležité.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal (trenér): Na horším terénu, kde se nedalo moc kombinovat, se hrála spíše překopávaná. Hned v první minutě vyrobíme zbytečnou penaltu a dostaneme domácí na koně. Teprve potom začneme trochu hrát, máme šance, ale teď už se budu po několikáté opakovat, gól prostě nedáme. Máme dvanáct bodů a je jasné, že na jaře budeme hrát o záchranu. V posledním utkání, kdy nás čeká těžký Rantířov, budeme chtít aspoň trošku napravit zpackaný podzim a před vlastními fanoušky vyhrát.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - D. Bracek [-] , Z. Prudký [-] , M. Vašíček [-] , J. Doušek [-] , M. Havlíček [-] (67. L. Trdý [-] ) , J. Burýšek [-] , L. Jirásek [-] (76. D. Houdek [-] ) , V. Štefka [-] , R. Krejčí [-] , J. Veselský [-]

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - F. Lán [-] , A. Fabík [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-] - A. Neuman [-] , P. Jaroš [-] , J. Šimek [-] , P. Jaroš [-] - P. Fabík [-] (46. F. Boháček [-] ) , J. Vytlačil [-] (73. V. Pokorný [-] ) -

ŽK: 78. Z. Prudký , 81. R. Krejčí - 14. A. Neuman , 19. O. Chalupa , 35. J. Šimek .
Hráči zápasu: M. Tužinský - A. Neuman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - KŮRKA Jaroslav, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2017 17:04
Nedvědice doma předvedou jistý výkon a získají tři body.