Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov prohrál venku podruhé v řadě


0

Domácí vedli již o tři branky. Rantířovští v závěru dotahovali, ale na bod nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ganzwohl poslal domácí do vedení

Ve Velkém Beranově se v utkání týmů z horních pater tabulky představil Rantířov, který však přijel bez čtyř hráčů základní sestavy.

 

Utkání lépe začali domácí, Rostislav Kittler vyprášil rukavice Krupici poprvé v 5. minutě a první branková radost přišla v 10. minutě. Centr Petra Kittlera nasměroval hlavou do branky Ganzwohl - 1:0. Tentýž hráč mohl o malou chvíli vedení navýšit, ale Krupica se blýskl skvělým zákrokem. Hosté ke svým útokům využívali především dlouhých výkopů, ale na ně byla domácí obrana dobře připravena, a tak k ohrožení domácí svatyně docházelo sporadicky. Kolem 30. minuty mohli domácí odskočit o dvě branky, ale Pokorný mířil před Krupicou pouze do břevna. V druhém šanci Pokorný netrefil přihrávku ideálně a střela šla mimo. Ke konci poločasu měli možnost hosté srovnat krok po rohovém kopu a z přímého kopu, avšak v prvním případě mířila hlavička nad branku domácích a v tom druhém si Markovič se střelou poradil. Domácí si tak nesli do druhé půle těsné vedení 1:0.

Drama v závěru zápasu

Druhá půle začala vlažněji a šance se rodily zřídka, ani jeden z týmů nedokázal toho druhého něčím překvapit až do 62. minuty, kdy centr z pravé strany sklepl Matějíček na Zadražila a nový muž v sestavě vstřelil svůj premiérový gól za muže - 2:0. Pak se z nahrávače stal střelec, tentokráte si Tomáš Matějíček zpracoval míč pro sebe a před Krupicou nezaváhal - 3:0. Domácí vedli o tři branky a vše vypadalo na klidný závěr. Po pěti minutách ale přišlo snížený z kopačky Živného, na jehož střelu z volného kopu byl Markovič krátký - 3:1. V 83. minutě skončila v bráně domácích dvakrát tečovaná střela Lupače a bylo zaděláno na drama - 3:2. V závěru se však opět na druhé straně vyznamenal Krupica, když vytáhl hlavičku domácího borce mimo bránu. Do žádné větší šance se již Rantířovští nedostali a tak tři body nakonec zůstaly v Beranově.

 

Velký Beranov o příštím víkendu zajíždí na půdu vedoucích Rapotic. Rantířov čekají v boji o druhé místo Luka nad Jihlavou.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Petr Kittler (hráč): Úkolem bylo neinkasovat jako první. To se nám povedlo až do 80. minuty, kdy byl stav 3:0. Hostující tým vstřelil slepené branky z přímého kopu a hned poté střelou z velkého vápna. Za stavu 3:2 už se na hřišti naštěstí nic vzrušujícího nestalo.

TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Přijeli jsme bez čtyř hráčů základní sestavy, což byl velký zásah. Hráči, kteří nastoupili nemají tolik zkušeností, a to bylo na hřišti znát. Soupeř byl lepší a gratuluji mu k výhře.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - P. Kittler [-] , J. Štumar [-] , F. Smejkal [-] - T. Matějíček [-] , M. Křenek [-] , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] (46. P. Zadražil [-] ) , K. Eliáš [-] - P. Novák [-] (76. D. Miška [-] ) , R. Ganzwohl [-] (80. M. Neshyba [-] )

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - J. Lupač [-] , O. Raček [-] , L. Lát [-] , P. Pavlíček [-] , L. Horáček [-] , D. Vaněk [-] , V. Karásek [-] , K. Živný [-] , M. Klíma [-] (84. D. Fous [-] ) , J. Kozák [-]

ŽK: 28. M. Křenek , 31. J. Štumar , 76. T. Matějíček - 32. O. Raček , 75. J. Lupač .
Hráči zápasu: T. Matějíček , P. Zadražil - A. Krupica .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: BULA Nikola - PAVLAS Jiří, JUŘÍČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.