Rapotice otočily zápas v Hartvíkovicích


Branky


1. D. Horký , 47. M. Záviška - 54. M. Laš (p.) , 73. Z. Mucha , 84. T. Švarc
0

Hartvíkovice vedly o dvě branky, po červené kartě domácího Davida Outulného však úřadovali hosté a otočili zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horký skóroval v úvodu

Hartvíkovice v posledních pěti zápasech získaly jen tři body a po povedeném vstupu do soutěže klesají tabulkou. Rapotice nepoznaly hořkost porážky od druhého kola a k Dalešické přehradě přijely v roli favorita.

 

Úvod zápasu patřil domácím. Hned v 1. minutě Martin Kopuletý vybojoval míč, ten posunul na Jakuba Sýkoru, který našel Jandu a ten přihrávkou vybídl ke střele Horkého - 1:0. Chvíli na to pokus Martina Kopuletého prošel po brankové čáře a o chvíli ten samý hráč poslal lob přes Tomáše Laše na břevno. Poté se ve dvou šancích zjevil Jakub Sýkora, ale Laš v bráně hostů zářil. Když už před přestávkou na Jakuba Sýkoru zívala prázdná brána hostí, tak ji minul. Do kabin šli tak s hubeným náskokem překvapivě domácí Hartvíkovice.

Hosté duel obrátili

Domácím vyšel i vstup do druhého poločasu. Přihrávku Martina Kopuletého uklidil do sítě Záviška a bylo to 2:0. Utkání mohl o pár minut později rozhodnout Jakub Sýkora, ale ani tentokrát svoji šanci neproměnil. Kormidlem zápasu otočila 53. minuta, kdy závar před domácí svatyní rázným skluzem ukončil David Outulný, přičemž byl u míče pozdě. Rozhodčí Jakub Rosický ukázal na penaltový puntík a k překvapení domácích ukázal Outulnému i přímou červenou kartu. K exekuci se postavil Milan Laš a snížil na 2:1. Domácí Rapoticím zatápěli i v oslabení. V největší šanci se octil střídající Vlk, ale těsně minul. V 73. minutě došlo k nedorozumění v domácí defenzivě, které ztrestal Zdeněk Mucha - 2:2. Domácím mohl vrátit vedení Horký, ale po Záviškově přihrávce přestřelil. V 83. minutě Rapotice zahrávaly rohový kop, míč propadl až k Švarcovi, který povedenou střelou strhl vedení na stranu hostů. 

 

Hartvíkovice v příštím kole zajíždí k důležitému zápasu do Štěpánova. Rapotice čeká na domácím hřišti zápas s Velkým Beranovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Dnes obrovské zklamání z výsledku. Jsem zklamán i z výroku rozhodčího z udělení ČK - naprosto špatné posouzení. Ale jinak z prohry se můžeme zlobit hlavně sami na sebe a na dnešní zakončování. Tak velkou převahu jak ve hře, tak ve vyložených šancích a přesto nemáme ani bod, otřesné! Soupeř si za celý zápas vytvořil tři šance a jeden pokutový kop. Rozhodčí nás poškodil hlavně do dalších zápasů, kdy nám bude hráč zbytečně chybět. Navíc teď když máme problémy ze zraněními. Je to pro nás velká komplikace.

FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): V Hartvíkovicích jsme nezvládli začátek a po sérii několika chyb přišla branka hned v první minutě. Domácí vedoucí gól posadil na koně a i přesto, že jsme více drželi balón, tak domácí byli nebezpečnější, nastřelili břevno a měli hned několik dalších dobrých možností. Hrozný začátek poločasu se však opakoval ve druhé půli a opět jsme inkasovali. Domácí spoléhali na rychlé brejky po našich ztrátách, které měli opravdu nebezpečné a nám se je nedařilo zachytávat. Klíčový moment přišel v 54. minutě, kdy byl vyloučen hráč Hartvíkovic a penaltu proměnil Milan Laš. Poté se nám podařilo se štěstím vyrovnat, kdy se k odraženému balónu dostal Zdeněk Mucha a s klidem zakončil Za remízového stavu se hrálo nahoru - dolů, oba týmy mohly rozhodnout. Šťastnější jsme však byli my, když se v závěru dostal k odraženému míči na hranici vápna Švarc a propálil vše, co mu stálo v cestě. Závěr zápasu už se spíše dohrával bez nějakého výraznějšího náporu Hartvíkovic. Vítězství si ceníme. Svědčí o velké vnitřní síle mužstva, které neodehrálo dobrý zápas, ale i přesto dokázalo smazat dvougólové manko a zvítězit.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - NESTROJIL Zbyněk, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.