4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš vyhrála v bráně s ex-útočníkem Hemalou


Branky


42. O. Bartošek , 53. M. Klusák , 58. T. Loup , 89. T. Loup
0

Velká Bíteš se v závěru prvního poločasu dostala do vedení, které během druhé půle navýšila a zvítězila o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bartošek poslal domácí do vedení

Do Velké Bíteše přijela výhrou nad Štěpánovem posílená Stařeč, která venku doposud získala jediný bod. Velké Bíteši se daří a chtěla prodloužit čtyř zápasovou sérii zápasů bez prohry. Překvapením v domácí svatyni byl bývalý ofenzivní hráč Radek Hemala, který oprášil kopačky a svému týmu pomohl v bráně.

 

První půle byla herně vyrovnaná. Na těžkém terénu se hrálo spíše ve středu hřiště. Skóre zápasu se měnilo až těsně před přestávkou. Ve 42. minutě Ondřej Bartošek křížnou střelou na vzdálenější tyč překonal Dominika Obůrku ve stařečské svatyni - 1:0.

Domácí navyšovali vedení

Bítešská rezerva chtěla ve druhé půli rychle rozhodnout, a to se jí podařilo. V 53. minutě pěkně s Tomášem Dobešem zakombinoval Michal Klusák a zvýšil na rozdíl dvou branek - 2:0. O chvíli později se skóre měnilo znovu. Domácí rozebrali obranu Starče, na zadní tyči míč do prázdné brány doklepával Tomáš Loup a definitivně rozhodl o osudu zápasu - 3:0. Ten samý hráč se ještě prosadil v samotném závěru zápasu, když v 89. minutě napřáhl z hranice velkého vápna a přesnou střelou k tyči stanovil konečný výsledek na jednoznačných 4:0 pro Velkou Bíteš.

 

Rozjetou Velkou Bíteš, která stoupá tabulkou, čeká v příštím kole Radešínská Svratka. Fotbalisté Starče se v domácím prostředí pokusí obrat o body dobře hrající měřínskou Jiskru, která zvládla dva domácí zápasy s jednoznačným skóre 10:0.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hráč): Na těžkém terénu jsme se hlavně v prvním poločase trošku trápili, hosté hráli jednoduše, a to nám dělalo problémy. Naštěstí jsme se po vstřelené brance uklidnili a druhý poločase už byl v naší režii. Vítězství jsme si zasloužili a kluky musím pochválit. Velké díky pak patří Radku Hemalovi, který oprášil kopačky a postavil se do brány. Odměnou mu bylo čisté konto.

TJ Sokol Stařeč
Michal Frýbort (asistent): Z naší strany velmi nepovedený zápas a špatný výkon. První půle byla ještě vyrovnaná, ale v druhé jsme brzo inkasovali a soupeř pak snadno a zaslouženě dovedl zápas do výrazného vítězství. Z naší strany není ani koho pochválit, nikdo nepodal výkon dle svých možností.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
R. Hemala [-] - L. Kopáček [-] , O. Švanda [-] , M. Paprskář [-] - T. Loup [-] , T. Dobeš [-] , M. Klusák [-] (75. J. Jelínek [-] ) , T. Pelán [-] (66. M. Švanda [-] ) , O. Bartošek [-] (65. O. Říha [-] ) - D. Hibš [-] , M. Ivančík [-] -

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] , R. Ježek [-] (69. R. Linhart [-] ) , J. Zejda [-] , O. Dvořák [-] (60. D. Tomek [-] ) , M. Linhart [-] , M. Kaňka [-] , J. Rambousek [-] (77. V. Smejkal [-] ) , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , L. Lauš [-]

ŽK: 90. T. Loup - 88. M. Vodička .
Hráči zápasu: R. Hemala , T. Loup .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - FRIDRICHOVSKÝ Miroslav, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.