1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice těsně porazily Bohdalov


Branky


0

Bohdalovští se v Hartvíkovicích představili bez kapitána Doležala, což bylo na jejich hře znát. Domácí rozhodli o své výhře již v 5. minutě, kdy se prosadil Milan Sýkora.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Sýkora otevřel skóre

Hartvíkovcím hrubě nevyšla poslední tři kola, což chtěli domácí odčinit s Bohdalovem, který remizoval čtyřikrát v řadě.

 

Lépe do zápasu vstoupili domácí, kteří šli do vedení už v páté minutě, kdy Michal Záviška rychle rozehrál přímý volný kop, Dominik Horký přiťukl míč Milanovi Sýkorovi a ten rozvlnil síť za Mundokovými zády - 1:0. Hartvíkovice měly v první půli i další velké šance. Martin Kopuletý si navedl míč do středu hřiště, ale jeho ránu hostující gólman zlikvidoval. Martin Mundok se zaskvěl i při dvou střelách Jakuba Sýkory. Hostům se dařil rychlý přechod do útoku, ale při absenci Tomáše Doležala jim chyběla přesnější finální přihrávka. V Hartvíkovicích byli po poločase spokojenější domácí.

Domácí si výhru pohlídali

V úvodu druhého poločasu chybný odkop brankáře hostí nepotrestal Vlk. V dalším minisouboji mezi Mundokem a Martinem Kopuletým byl znovu vítězem hostující gólman. Tváří v tvář Mundokovi se řítil Jakub Sýkora, ale šanci neproměnil. Ve druhé půli se do šance dostali i hosté, ale jejich samostatný únik zlikvidoval Kazatel, který v bráně zaskakoval za Chalupu. Domácí měli problém s koncovkou, ale i tak nakonec Bohdalov porazili.

 

Bohdalov v příštím kole přivítá střelecky disponovaný Velký Beranov. Hartvíkovice čeká cesta do Rantířova.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Jsem rád, že jsme po třech porážkách dokázali opět bodovat naplno. Dnes to bylo napínavé až do poslední minuty, protože máme stále problém v koncovce. Zase jsme si vytvořili několik šancí, ale ani ty největší momentálně nedokážeme zužitkovat v gól.

Sokol Bohdalov
Radim Pokorný (asistent): Bez gólů se prostě nevyhrává. Třikrát jdeme sami na gólmana, ale místo střely nahráváme a řešíme vše špatně. Nutno podotknout, že nás od většího přídělu branek zachránil brankář Mundok, který chytil pět gólovek. Jestli ve zbývajících čtyřech kolech neuhrajeme alespoň sedm bodů, budeme hrát na jaře o záchranu.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
J. Kazatel [-] - D. Outulný [-] , M. Sýkora [-] , M. Outulný [-] - M. Záviška [-] , D. Horký [-] , A. Janda [-] (46. P. Vlk [-] ) , M. Kafka [-] - M. Kopuletý [-] , J. Křehlík [-] (71. V. Rous [-] ) , J. Sýkora [-]

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - A. Fabík [-] , P. Jaroš [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-] - P. Neuman [-] , A. Neuman [-] (78. F. Řepa [-] ) , P. Jaroš [-] , V. Pokorný [-] (73. F. Boháček [-] ) - V. Koukal [-] , J. Šimek [-] -

ŽK: 25. J. Sýkora , 45. M. Záviška - 67. P. Neuman , 70. P. Jaroš , 88. P. Jaroš .
Hráči zápasu: D. Outulný , M. Kopuletý - M. Mundok .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HAVLÍN Martin - MÜLLER Jiří, SÁRKÁNY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.