3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín se vrátil na vítěznou vlnu


Branky


0

Měřínským se v posledních kolech nedařilo a přivítali Štěpánov, který v poslední době začal sbírat body. Ze hřiště nakonec odcházeli spokojenější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase těsně vedli

Tři zápasy, tři prohry. Takovou bilancí se mohli „chlubit“ hráči z Měřína. V neděli přivítali na svém hřišti hosty ze Štěpánova, kteří v posledních kolech začali sbírat body. 

 

Úvod patřil domácím, Marcel Kožený přesným centrem našel v šestnáctce Vlastimila Berana, který donutil vedoucího časomíry poprvé změnit číslice na ukazateli. Pod stavem 1:0 běžel čas 1:14. Jiskra nepolevovala ve snaze změnit nelichotivou statistiku z minulých kol a pokračovala v ofenzivě. V 7. minutě aktivně hrající Jiří Šoukal vysunul Berana do samostatného úniku. Ten však míč poslal pouze na rukavice hostujícího brankáře Dingy. Po ojedinělém útoku hostí se kopal rohový kop. V nepřehledné situaci se zorientoval nejlépe Václav Sedláček a srovnal skóre na 1:1. To běžela 24.minuta. Měřínští byli trošku zaskočeni nečekaným úderem a hra začala vykazovat známky nervozity. Ale to trvalo pouze do 32.minuty, kdy Beran, tentokrát v roli nahrávače, našel na hranici velkého vápna volného Milana Součka a ten po přesném zakončení mohl slavit premiérový gól v dresu Měřína, a to ještě s kapitánskou páskou na paži. Náladu mu pouze kazila představa dvojnásobného příspěvku do klubového baru. Uběhlo necelých 7 minut a do šance se probíjel opět Beran. Po zákroku jednoho ze stoperů Štěpánova se pískal pokutový kop, který ovšem David Polák neproměnil. Do kabin se šlo za stavu 2:1.

Šoukal dodal domácím klid

Po přestávce domácí opět převzali kontrolu nad balonem a snažili se své vedení navýšit a tím zklidnit tepovou frekvenci slušně zaplněných ochozů. To se jim podařilo v 50. minutě, kdy se do pokutového území probíjel Jirka Šoukal. Odolal několika atakům a balón propasíroval skrz vyběhnuvšího gólmana do sítě. 3:1 svítilo na ukazateli až do 90.minuty. I když si ještě Měřínští vypracovali několik slibných šancí, ať už to byl Kožený hlavou nebo Polák nohou, jejich prosby o navýšení skóre zůstaly nevyslyšeny.

 

Měřínští tak utnuli neúspěšnou šérii a v příštím kole je čeká zápas na půdě Velké Bíteše. Štěpánov domá čeká důležitý duel s Rokytnicí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Potřebovali jsme toto vítězství jako sůl. Věděl jsem, že pokud přistoupíme k zápasu zodpovědně, budeme brát body. Musím pochválit kluky, že zapomněli na poslední nevydařené zápasy a šli si pro výhru. Když už to vypadalo, že naše hra trošku upadá, byl tady Milan Souček, který svým výkonem dokázal opět všechny nastartovat.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - L. Doležal [-] , T. Bublán [-] , T. Láznička [-] , D. Polák [-] , M. Souček [-] , J. Šoukal [-] (83. D. Robotka [-] ) , M. Matoušek [-] , V. Beran [-] , V. Procházka [-] (89. K. Kružík [-] ) , M. Kožený [-] (86. D. Hrůza [-] )

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - V. Kutnyk [-] , V. Sedláček [-] , P. Macháček [-] , M. Novák [-] , T. Richter [-] , O. Hrubeš [-] , J. Veselský [-] , D. Kintr [-] , D. Fiala [-] , V. Kovalchuk [-] (85. J. Lukášek [-] )

ŽK: 74. L. Doležal - 40. D. Fiala , 72. M. Novák , 76. P. Macháček .
Hráči zápasu: M. Kožený , M. Souček , J. Šoukal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BESEDA Petr - KREJČÍ Vlastimil, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.